Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnám elfogadni?

Hogy tudnám elfogadni?

Figyelt kérdés
Szóval a volt "legjobb barátommal" már egy éve nem beszélek, de nagyon hiányzik. Összevesztünk tavaly, és mindenhonnan blokkolt (közösségi média, beszélgető alkalmazások stb.). De még így is írtam neki de soha nem nézte meg. Van még egy közös ismerősünk akiről azt mondta hogy tönkretette az életét (egyébként nem hiszem, hogy tönkretette), szerintem most rólam is ezt gondolja. Mostanában álmodtam vele és nagyon szomorú voltam miután felébredtem, mert nagyon hiányzik. Ő volt az egyetlen ember akinek minden bajom elmeséltem és ő is nekem, nagyon jóban voltunk. Nem hiszem, hogy bármikor is szóba állna velem a jövőben ezért inkább megkérdezném, hogy, hogy tudnám elfogadni hogy már nem vagyunk barátok, hogy dolgozzam fel?

#barát #legjobb barát #nem tudok több kulcsszót : D
2020. aug. 23. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Velem a barátnőm szakított, és teljesen megváltozott. Lekoptat, nem válaszol normálisan semmire, bezárkózott. Hagytam hogy teljen az idő, nem gondoltam rá, csak az életemmel foglalkoztam. Aztán valahogy minden más lett, lecsökkent az iránta való ragaszkodásom, eltűnt a szép köd. Már egy átlagosabb emberkének látom, aki zavarodott, rossznak lát engem.

Azt javaslom, ne törődj vele, és tudd, hogy ő volt, de ő is megváltozott. A szép dolgok amiket átéltetek valódiak voltak, de más irányba mentetek, és máshogy lesz jó, más dologra van lehetőséged figyelned ilyenkor.

Ez az elmúlásnak az elfogadásának a kérdése szerintem. Volt valami, ami szép és jó volt, akarod, de nincs - akkor ránézel arra, ami most van. Mert most is van jó, csak figyelni kell rá.

2020. aug. 23. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2020. aug. 23. 20:39
 3/3 anonim válasza:

Én először leírtam a barátságunk a kezdektől a végéig. Utána vettem csak észre h igazából több rossz dolog volt a kapcsolatunkban mint jó. Aztán elkezdtem magammal foglalkozni, nyitni mások felé. Lassan gimibe fogok menni és csak arra gondolok hogy ott megtalálom a legjobb barátom.

Csak írd ki magadból, nem baj ha fáj és keress valakit akivel megérdemlitek egymást

2020. aug. 25. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!