Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért kell egy okos, világláto...

Miért kell egy okos, világlátott nőnek egy éretlen kislányon csimpaszkodnia?

Figyelt kérdés

Barátnőm személyében egy okos, tájékozott, sokszínű nőt/lányt ismertem meg, akivel nagyon egy hullémhosszon vagyunk. Van egy gyermekkori barátja, akiről eddig csak másodkézből hallottam, de ezen sztorik alapján teljesen lejött, hogy itt egy kvázi kiskamasz érettségi szintjével felérő lányról van szó. Tegnap találkoztam vele személyesen és ez a kép végül teljes megerősítést kapott. Egyrészt be sem mutatkozott nekem, mikor barátságosan intettem felé, hozzám se szólt aztán csak a pasik, fesztivál, bulika, pia, drogok volt a témája a közös barátnőnkkel, aki szintén ott volt. Egyszerűen rá sem ismertem a barátnőmre, aki nagyon intellektuális, ilyen kis butácska dolgokról beszéljen.

Sajnos barátnőm nagyon aktívan keresi ennek a kislánynak a társaságát, amit én nem tudok hovatenni. Sokkal többet foglalkozik vele, mint mondjuk velem, pedig én mindig izgalmas programokat szervezek magunknak és mindig jól elvagyunk. Együtt laktunk több, mint egy évig egy aprócska kis garzonban és mondta is, hogy nagyon jó lakótársak vagyunk, visszavágyik abba az időszakba. De ennek ellenére mindig a másik lánynál köt ki, engem meg csak néhanapján keres. Soha nem veszekedtünk, miközben ők már többször összeszólalkoztak. Nem az irigység beszél belőlem, hanem inkább az, hogy nem értem ezt a szituációt. Miért van vele, ha egyszerűen nem "profitál" többé ebből a kapcsolatból? És miért nem veszi észre, hogy másokkal a környezetében sokkal inkább összeillik? Már próbáltam finoman tudtára adni és egyet is értett velem, aztán mégis rajta csüng a lányon.

2020. aug. 20. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

A negatívabb ember 1000% hogy rejtve használ ezoterikus dolgokat. Le is jön az írásodból, és varázslást alkalmaz az értelmesebbre.

1000%

2020. aug. 20. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
1+Tapinthatóan érezni már az írásod alapján is.
2020. aug. 20. 11:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Elnézést, de micsoda? :D
2020. aug. 20. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
3 Varázslás. Mágia.
2020. aug. 20. 11:18
 5/11 A kérdező kommentje:
És szerinted ki használ itt varázslást és mágiát? Mert nem derül ki egyértelműen a válaszodból, hogy rám gondolsz vagy a másik lányra.
2020. aug. 20. 11:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán te nem veszed észre, mert veled nem tudja kiélni, megélni, de lehet a barátnődnek egy olyan oldala is, mint az "éretlen" másiknak, aki egyszerűen elengedi magát és mer hülye is lenni, nem mindig intellektuális.
2020. aug. 20. 11:22
 7/11 A kérdező kommentje:
6 talán ez az egyetlen logikus magyarázat számomra is.
2020. aug. 20. 11:23
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Te egy merev, modoros és őszintén szólva elég utálatos személy képét fested le most magadról, míg vele lehet bohókás is, nem kell mindent vérkomolyan vennie, kicsit ellazulhat, amit melletted és az elvárásaid mellett nem tehet meg.
2020. aug. 20. 11:29
 9/11 A kérdező kommentje:
8 micsoda éles meglátás. Azért vagyok utálatos, mert képes vagyok látni bizonyos különbségeket? Vagy azért, mert tudom, hogy engem különb dolgok érdekelnek? Szégyellnem kéne, hogy engem nem érdekel a tivornyázás, inkább elmegyek egy csillagvizsgálóba éjszaka, mint egy drogos orgiába? Ezért merev vagyok...
2020. aug. 20. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem érdekel a mellékszöveg, így csak a fő kérdésre válaszolok: Azért, mert lehet, hogy figyelembe veszi a gyengébbet, és nem lealázni valót lát benne. Lehet, hogy előjön benne az anyai ösztön, és rajta vezeti le. Minden kapcsolatnak oka van, lehet, hogy tanító jelleggel van a közelében.
2020. aug. 20. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!