Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak a szorongás ellen?

Mit csináljak a szorongás ellen?

Figyelt kérdés
Sokszor munkahelyen a kritikát kapok nem tudom jól kezelni nem is szólok vissza mert vissza huzogó tipus vagyok nem vagyok valami bő beszédű. És nincs senki se aki melletem állna mert én csak magamra számithatok még munkahelyen is. Sokszor úgy érzem hogy a világ ellenem van mert sokszor nem sikerül semmi. 20 év feletti vagyok megkéne tudnom oldani az éles helyzetek is. De olyankor mindig rám tör a szorongás én nem tudok koncetrálni.

2020. aug. 20. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Szokjad. Komolyan mondom. Az majd megerősít. Továbbá állj ki magadért, legyél határozott. Segíthet a napi szintű, rendszeres sport (fegyelemre tanít), a relaxálás (megnyugtatja az elmét). Meg van még millió stressz kezelő technika, olvass utánuk.
2020. aug. 20. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj jobban oda a munkádra: mit hogyan kell csinálni. Ha tanácstalan vagy kérj tanácsot a kollégáktól, közvetlen főnöködtől.

Elég szűkszavúan, konkrétumok nélkül írtál. Jó lenne tudni, hogy mi az, ami nem megy a munkahelyeden, konkrétan mit tesznek szóvá. Mit kritizálnak a munkádban? Miért nem tudod kiküszöbölni?

2020. aug. 20. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
13%

Töltsd tele a poharat ( magadban ), aztán borítsd ki, add ki magadból.

Adjál 1 milliót kp-ben, mert azt írom!!!!

Fizetsz vagy elküldesz a pitába ( hawaii is jó lesz? :DD

2020. aug. 20. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Igen, az írásodból ítélve ez a koncentrálás már az iskolában sem ment. Mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit enged. Ha ezen tényleg változtatni akarsz, járj pszichoterápiára.
2020. aug. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!