Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak a szorongó...

Mit csináljak a szorongó barátommal?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki sok helyzetben szorong.

Ha a hétköznapjaiban valami a komfortzónáján kívülre esik, akkor rosszul érzi magát.

Nem megy el iskola után soha sehova, velem se, pedig jo barátja vagyok.

A nyarakat végig otthon tölti, nem megy sehova.

Nehezére esik olyan csinálni amit nem szokott.

Elég introvertált személyigég.

Próbálok minél többet írni róla, hogy segíteni tudjatok...

Idegeneknél enni is Nehezére esik...

Szerintetek mit csináljak, hogy ez megváltozzon?

Előre is köszönöm :)

2016. máj. 20. 16:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Pszichológusra van szüksége. De gyökeresen nem fog kifordulni magából, csak annyira, hogy egy elviselhető átlagéletet vigyen.
2016. máj. 20. 16:05
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
szerintem a motiváció segíthet,ha van valami nagyon jó dolog,ami motiválja az életben...különben mindig ilyen lesz,amit írtál(legalábbis most magamból indultam ki)
2016. máj. 20. 16:08
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Első : az a baj, hogy a pszichológus kizárt. Hogy nyíljon meg egy idegennek ha egy barátjának se tud teljesen?

2016. máj. 20. 16:18
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Szorongásgátlót vegyen be napi 3x 2dl t. Lehetőség szerint szilva legyen. Ha kevésnek bizonyul, akkor emelheti a mennyiséget, vagy az adagszámot!
2016. máj. 20. 16:24
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

A pszichológusnak az a dolga. Senki nem azért fordul hozzá, mert nincs semmi baja. Vagy meg akar változni, vagy reménytelen. De még szakémber kezében is hónapokba telik, hogy tudná már egy hozzá nem értő megváltoztatni.

A piát meg el se kezdje, mert nem tud leszokni róla.

2016. máj. 20. 16:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem iszik :D
2016. máj. 20. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Feldmásr András meselt egyszer egy betegerol aki honapokig meg se szolalt a terapiak soran. Aztan utana is csak annyit nyogott ki magabol, hogy "Felek toled." Aztan Feldmar megiscsak osszerakta azt a not. Szoval a baratod se remenytelen eset egy pszicholigus szamara.
2016. máj. 20. 16:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Hany eves? Neme?

En is kisse ilyen vagyok, bar nem minden problemank egyezik. Tobbet kene megtudni ahhoz, hogy normalis tanacsokat adhassunk:)

2016. máj. 20. 17:15
 9/14 A kérdező kommentje:
16 lány
2016. máj. 20. 18:12
 10/14 A kérdező kommentje:
A pszichológus kizart mert a lany nem akar valtozni
2016. máj. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!