Mit csináljak a szorongó barátommal?
Van egy barátom, aki sok helyzetben szorong.
Ha a hétköznapjaiban valami a komfortzónáján kívülre esik, akkor rosszul érzi magát.
Nem megy el iskola után soha sehova, velem se, pedig jo barátja vagyok.
A nyarakat végig otthon tölti, nem megy sehova.
Nehezére esik olyan csinálni amit nem szokott.
Elég introvertált személyigég.
Próbálok minél többet írni róla, hogy segíteni tudjatok...
Idegeneknél enni is Nehezére esik...
Szerintetek mit csináljak, hogy ez megváltozzon?
Előre is köszönöm :)
" Pszichológusra van szüksége. De gyökeresen nem fog kifordulni magából, csak annyira, hogy egy elviselhető átlagéletet vigyen."
Istenem, mielőtt ilyen baromságot írsz, azért értelmezhetnéd a leírást.
A kérdező javítson ki, de a leírás alapján nem akadályozza az életvitelében a visszahúzódó természete és nem is akar megváltozni. Miért kéne ez esetben pszichológushoz rángatni? Rengeteg félénkebb ember van a világon, nem is kell nagyon sokáig keresgetni, egy 30 fős osztályból legalább kapásból 4-5 ember tuti ilyen.
Vannak ilyen emberek, ahogy idősebb lesz nyer egy kis magabiztosságot, de sosem fog megváltozni. Nem is értem miért feltétlenül baj ez. Nehezebb közös programokat szervezni, ennyi.
Egyébként 6 éve voltam 16, tehát nem olyan veszett régen, de nálunk suli után akinek semmi dolga nem volt, 90% húzott haza, nem hogy még hulla fáradtan koslassunk erre-arra a barátokkal.
Nem írtad azt, hogy elhajt, csak azt, hogy nem szeret otthonról elmenni.
És ha te mennél át hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!