Érdemes írni egy régi barátnak, akivel évekkel ezelőtt egy hülyeség miatt megszakadt a kapcsolat?
4 évig legjobb barátom volt ez a fiú. Tényleg barátok voltunk, sosem volt semmi köztünk. Párkapcsolattal kapcsolatban is egymásnak adtunk tanácsot. Mindig mindent megbeszéltünk, támogattuk egymást. Aztán 2017-ben megismert neten egy lányt, aki féltékeny lett rám és nem engedte, hogy beszéljünk egymással. Pedig támogattam a kapcsolatukat. Örültem, hogy boldog!! Ekkor megszakadt a kapcsolat sajnos. Letörölt facebookról is. Egy èv múlva felkeresett, hogy hiányzom neki, de megérti ha nem akarok vele beszélni. Akkor szakított a lánnyal. Beszéltünk pár napot, de ennyi volt. Haragudtam még rá.
Nemrég töröltem facebookról a régi üzeneteket, megnyitottam ezt is. Visszaolvasgattam, és nagyon hiányoznak a beszélgetéseink. Kíváncsi lennék rá mi a helyzet vele, boldog-e, megtalàlta-e végre az igazit, mi törtènt vele 3 év alatt. Viszont nem tudom merjek-e neki írni. Láttam facebookról leszedett magáról mindent. Egy üres profilja van.
Szerintetek érdemes lenne egy esélyt adni még ennek?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!