Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valaki kibeszéli neked az...

Ha valaki kibeszéli neked az állítólagos "barátait", akkor egyértelmű hogy téged is kibeszél mások előtt?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodom ezen mostanában. Van egy barátnőm (vagyis annak hittem), de feltűnt hogy a saját "baráti körét" mindig kibeszéli nekem. Találkozik velük, csinálnak programokat, de folyton megjegyzéseket tesz rájuk. (Pl.: Xy hogy viselkedett, mi volt rajta, mit mondott, becsmérli őket, pedig elvileg barátok). Nekem ez olyan kiábrándító és elgondolkodtam, hogy akkor engem is ugyanúgy leszól mások előtt gondolom...
2020. aug. 6. 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es *
2020. aug. 6. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne legyenek illúzióid, Téged is kibeszél.

Én sokáig azt hittem, az én barátnőm csak nekem beszéli ki a barátnőit (őket én nem ismerem, csak látásból, neki általános iskolai barátnői voltak, én meg a gimiből vagyok a barátnője). De aztán biztos jelből rájöttem, hogy engem ugyanúgy kitereget nekik.

Most felnőtt fejjel is ugyanez van: Van egy kolleganőm, mindig kihangsúlyozza, hogy a M...ka neki nem ám kolleganője, neeeem, ő A BARÁTNŐ neki. Ehhez képest a naagy barátnőjének még a nemi életét, a védekezését, anyóssal való vitáit is kiteregeti nekem. (Na és ő a barátnő, én csak kolleganő). Vannak, akik nem tudják befogni a lepcses p...fájukat.

2020. aug. 6. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Előzőhöz még:

És az, hogy szeret pletykázni, hát legyen. De semmi sem szent neki, még a barátnő sem, pedig az igazán kivételt képezhetne.

Sok ilyen van.

2020. aug. 6. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem igen csak kibeszél téged is. Sajnos nekem a gimis osztályom egy fertő volt, mindenki mindekit kibeszélt. Egy idő után nem is “barátkoztam” azokkal az emberekkel, hanem volt összesen 2db barátom. Egyiket se beszéltem ki soha, és nem is fogom.
2020. aug. 6. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is kibeszél téged is. Gimiben volt "szerencsém" egy ilyen lányhoz és elég hamar visszaért hozzám, amit mondott rólam. De mindenki mást meg nekem beszélt ki és sajnos már sejtettem előre, hogy én sem leszek kivétel.

Az ilyen ember mindenbe és mindenkibe beleköt, és nem hinném, hogy kivétel lennél.. A hozzá hasonló embereket kerülni kell.

2020. aug. 6. 15:24
 16/16 szonata ***** válasza:
IGEN!
2021. júl. 18. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!