Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Emberutálat kialakulhat sok...

Emberutálat kialakulhat sok csalódás és piszkálás következtében?

Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Főleg attól alakul ki, igen.
2020. júl. 10. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Soktényezős, de a lényeget a nevén nevezted. - Igen.
2020. júl. 10. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Aha!
2020. júl. 10. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
Nem. Más az oka.
2020. júl. 10. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen simán kialakulhat. Főleg ha az embert ok nélkül bántják, kiközösítik csak mert valamiben más mint a többi aki a környezetében van. A sok negatív tapasztalat miatt aztán azt vonja le következtetésnek, hogy hiába rendes másokkal, visszafelé már csak a mocskot kapja, ezért megutálja az embereket, főleg, ha olyan is ellene fordult, akiben megbízott, barátnak gondolta. Beleun/fárad, elkezdi kerülni őket, és később hatszor is meggondolja, hogy kiben bízik meg, kivel barátkozik.
2020. júl. 10. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen, aláírom. Viszont ha sok jó, ellentétes, azaz pozitív példát lát(na) az ember, akkor visszatérhetne a másik kedvelése is. Lehet, hogy ehhez környezetváltozás szükséges.
2020. júl. 10. 22:08
 7/11 A kérdező kommentje:

5

Igen, nálam teljesen ez áll fenn. Kerülöm az embereket mert rengeteget csalódtam. Csak arról akartam meggyőződni, hogy pszichológushoz kellene mennem vagy sem. De mostmár tudom, hogy nem kell nekem oda mennem, teljesen természetes az, ahogy érzek.

2020. júl. 10. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

Nemkell ahoz semmi hogy utàljam őket elég eltűrni ahogy viselkedik nèmelyik sz*rházi

. Utálom a nagyrészét mint a szart!

2020. júl. 10. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen,kialakulhat.

A sok szartól amit kap,kifeljődik az a "képlet" hogy a emberek szarok,és csak szívozni akarnak vele.

2020. júl. 25. 11:51
 10/11 A kérdező kommentje:

9.

Értem. Egy pszichológus ilyen esetben mit tud mondani? Tisztában vannak azzal, hogy vannak áldozatok?

2020. júl. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!