Kifizetnetek haverotok telefonjat miutan bevert nektek?
Meg amúgy ki mondta, hogy egy késelésbe BIZTOSAN belehal az ember? Külön kiemeltem, hogy LEHET, hogy az illető a hullaházban végzi az estét, de ez közel sem jelenti azt, hogyha megtámadnak késsel/egyéb szúró-vágó eszközzel, automatikusan távozol a másvilágra. Most szívesen mondanám, hogy gyakorolod a magyar értő olvasást, de nem leszek ilyen gonosz.
De amúgy még mindig nem értem, miért kell normalizáni a kocsmai verekedéseket, meg az erőszakot, bár lehet, velem van a baj. Legközelebb, ha valaki csúnyán néz rám a kocsmában, majd én is jól belemélyesztem a kést. Vagy esetleg, ha odajön hozzám egy cigány kötekedni, majd jól beleverem a fejét a betonba. Vagy éppenséggel egy haverom részegen összetöri a tévémet, majd jól én is összetöröm a képét. Bocsánat, hogy nekem a szüleim nem ezt tanították alap konfliktuskezelés címszó alatt.
#32 Nem vagyok agresszív. Sőt.
Engem még csak teljesen legális veszélyes egykori munkám miatt szurtak meg eddig.
Civilizált megoldások híve vagyok. És nem is kocsmázok. Sőt van, hogy évekig egy korty alkoholt sem iszok. Bár attól csak nyítottabb, barátságosabb leszek max.
Ezt az üzenetet írta:
Szia,ne haragudj,túlreagáltam egy kicsit.A szüleim miatt lettem ennyire ideges,mert mondták hogy nagyon vigyázzak rá,egy hét telt el és betört a kamera.Azt gondolom mindketten hibásak vagyunk.
Azt akarja hogy ketten vigyuk el a "balhét". Orrom pedig jobban van, bar meg mindig dagadt egy kicsit
Ha tényleg véletlenül törted el és nem akartad elsunnyogni sem ami történt akkor nem vagy hibás. Egyebként meg ha valamire annyira vigyazok akkor nem adom oda senkinek. Ha részeg vagyok netán akkor elő sem veszem mutogatni. Szóval itt ő a hibás te csak ügyetlen voltál. Bár valahogy nehez3n hihető hogy leejtetted felvetted és nem tűnt fel, hogy összetört. Veletlenül nem akartad elsunnyogni a dolgot? Mert akkor azért illene vállalni a felelősséget
Persze ez az ő tettét nem szépíti.
Ő vette fel a földről amikor leesett és ő nézte meg, de csak a kijelzőt. 5-10 perc után nezte meg a hátlapot es akkor jott be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!