Kifizetnetek haverotok telefonjat miutan bevert nektek?
"Ha nem fizeted ki, eselyes egy ujabb orrbavagas, nem?"
Szerinted ez a modszer arra, hogy valakin behajtsd a penzed? Komolyan ennyire hulye vagy?
Nem tudom mennyire olvasol bulvart, de Aurelionak is tokre bejott ez a modszer. Most kapott 5 evet emberrablasert, pedig csak a penzet akarta "behajtani". Asszem itt nehanyan nem ismerik az onbiraskodas jogi tenyallasat. A rendor kb korberohog majd, ha azzal alsz elo: nem fizette ki, ezert tortem ripityara az orrat. Komolyan ennyi szanalmas idiota ember van aki ezt jo megoldasnak hiszi?
Nekem nem a haverom többet aki ilyet csinál. Gondolom nem direkt törted el a telefonját. Én nem állnék vele többet szóba. És ha maradandó a sérülésem még elgondolkoznék a feljelentésen is.
Ha nem ütött volna meg termésuetes lenne hogy kifizetném a javítást ezek utan pont nem érdekelne.
#11 Vagyok. Ha kárt okozok megtéritem az embernek, akinek okoztam.
De nekem az nem ember, aki egy sz@ros telefonnal történt véletlen balesett miatt, főleg havert vagy barátot kérdés és kérés nélkül orrba vág.
Ha eltöröm a lábát a vasajtóval. Ott hírtelen felindulásában orrba vág, az egészen más. ...
"Szerinted ez a modszer arra, hogy valakin behajtsd a penzed? Komolyan ennyire hulye vagy?"
Édesanyáddal beszélgessél így, kisfiam. Utána meg tanulj meg értelmezni. Ki mondta, hogy ez módszer? Ez LEHETŐSÉG. Ha egyszer megtörtént, megtörténhet újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!