Nevenincs6969 kérdése:
Kifizetnetek haverotok telefonjat miutan bevert nektek?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy buli es veletlen leejtettem egyik haverom telefonjat. Betorott a hatso kamerának az üvege, de ezt kint meg nem vettuk eszre. En bementem, leultem mand egyszer csak bejott es bevagott egyet az orromba úgy hogy verzett és meg most felvan dagadva kicsit. Ezek utan fizetnetek? Samsung a71 amit egy hete kapott kb2020. júl. 4. 12:03
21/41 anonim válasza:
Max., miután én is orrba vágnám.
22/41 anonim válasza:
Nem mert bevàgott. Azaz ö igy rendezte le.
23/41 anonim válasza:
22el értek egyet. Nem allnék szóba vele többet. Legközelebb gondolja meg. Mondjuk ha bocsánatot kér es sajnalkozik es tök részeg volt akkor elgondolkoznék rajta. De utana akkor is elkerülném
24/41 anonim válasza:
Rommá veretni, zsebeit teletömni pénzzel.
25/41 anonim válasza:
Én azért arra is kíváncsi lennék, hogy a haverod, hogyan kért elnézést, hogyan kárpótolt és engesztelt ki, azután hogy részegen orrba vágott?
26/41 anonim válasza:
Ha odaadta neked a telefonját, és nem te vetted el, akkor nem kell fizetned.
27/41 anonim válasza:
Ha nem vágott volna orrba, természetesen állnám a javítás költségeit, de így nem, sőt, még a kapcsolatot is megszakítanám vele. Nyilván én is mérges lennék, ha a zsír új telefonban keletkezne valami kár, ráadásul még csak nem is az én használatomból eredően, de addig nem mennék át agresszív kismalacba, amíg csak egy véletlen baleset volt. Ha pedig valaki szánt szándékkal teszi tönkre a cuccaim, akkor sem vágom orrba/okozok neki egyéb módokon sérülést, hanem feljelentést teszek ellene, kárpótlásra kötelezem, megszakítom vele a kapcsolatot és emelt hangnemben leordítom a fejét maximum, szimpla nevelői célzattal, hogy többet ilyet ne merészeljen csinálni, majd a saját cuccait úgy cseszi el, ahogy akarja. Egyébként meg az ilyen lobbanékony természetű emberektől eléggé fosnék, hiszen képzeljétek csak el, lerészegedtek, összeszólalkoztok valamin, az illetőnél meg mondjuk van egy bicska/kés, aztán lehet, a hullaházban végzed az estét... Bár elég, ha csak bekattan nála valami és nyomorékká ver. Az ilyen emberekkel amúgy sem keresném a kapcsolatot, mert ha részegen képes ennyire bevadulni, nem kell sok, hogy józanon is megtegye...
28/41 anonim válasza:
#27 Sz@r lenne neked a Székelyföldön születsz ilyen hozzáállásal, ott kellene hagynod ehhez a szülőfölded.
29/41 anonim válasza:
Ja amúgy egy késelésbe, nem hal csak úgy bele valaki. Engem is szúrtak meg. Nem örömteli. Székelyföldi haverjaim, meg könnyebben felsorolják, hogy hol nem szúrták meg őket kocsmában, mit hogy hol nem.
Nem egy kikapcsoló gomb van az emberen, amit kés szúrással automatikusan aktiválnak.
30/41 anonim válasza:
Én biztosan nem,de akkor sem,ha nem vágott volna orrba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!