Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A nyugati társadalmakban...

A nyugati társadalmakban miért az értéktelenség az új érték?

Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Média. Mindent megmagyaráz.

Annak a részei lehetnek az alábbiak, nem csak a TV:

- Facebook, Instagram, stb.

- Újságok

- YouTube

- TV (azért is :D)

- Blogok

Ezek olyan szinten eltorzították az emberek értékrendjét (a legnagyobb tisztelet a kivételnek), hogy a szám tátva marad néhányszor. Nem vagyok hópihe, de azért igyekszek megtartani magam embernek, és normális értékek szerint élni, ami nem az ultrakonzervatív keresztény viselkedésformát takarja.

2020. jún. 28. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

És a kötekedés ellen:

Értelemszerűen CSAK A TRASH műfajt emelem ki a felsoroltakból, és az egész médiából is!

Meggazdagodni abból amit művel néhány kirakatember, "influencer", és ezzel példát mutatni végtelenül káros a társadalomra, főleg a fiatal generációra. És nem csak a "háromműszakbeletörődés" az értékretemrő élet.

2020. jún. 28. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ha pedig nagyon zavar a nyugati társadalmi értékrend ami körülvesz minket, akkor ajánlom, hogy vegyél át bizonyos metódusokat és mozzanatokat a Távol-keleti kultúrából, mentalitásból és életfelfogásból. Kína, Korea, Japán. Ezekben talán találsz olyat ami segít neked rendbetenni az életed, ha úgy érzed, hogy az említett dolgok felkavarták. Nekem speciel bevált.

2020. jún. 28. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Nincs értéktelenség, csak más értékek. Mások szemében meg a te értékeid értéktelenek...
2020. jún. 28. 19:24
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
El vagyok veszve ha meg kell tippelnem, hogy a "hanyatló" emberekből van több, vagy azokból, akik még jól tartják magukat. Nem mernék egyikre sem fogadni, képtelen vagyok eldönteni. Az első három voltam - csak a négyes válaszáról jutott az eszembe :)
2020. jún. 28. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek miatt van. A kínálat mindig lépést tart a kereslettel. Azaz ha győzikére, kibeszélő show-ra van igény, akkor ilyen műsorok lesznek többségben. Végül pedig csak ilyenek lesznek. Ha pl senki nem nézne megasztárban szupersztár jellegű szenny műsorokat, akkor ezeket nem is érné meg elkészíteni, sem pedig vetíteni, így teljesen eltűnnének a médiából. De van rá igény, szóval megéri csinálni.
2020. jún. 28. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Hatossal (sajnos) egyet kell értenem. Óriási pénz van ebben, szinte már felfoghatatlan összegek a "nagyobbak" között. Nekik megéri, élhetik az amerikai álmot, a néző meg örül, hogy este van mire folyatni a nyálát. Sajnos ez van.
2020. jún. 28. 19:29
 8/13 anonim ***** válasza:

De te Magyarorszagon alkotod a keped a nyugati tarsadalomrol ezeknek a szuroje alapjan, vagy benne elsz?

Csak Nyugat-Europaban is oriasi a kulonbseg az orszagok, meg persze az osztalyok kozott.

Ezeket a prolik kovetik, de Anglia nagyon fogyasztoi tarsadalom. Franciak eg es fold, es egyaltalan, kint elo tosgyokeres allampolgarokat ismerj, ha barmit akarsz gondolni roluk.

2020. jún. 29. 01:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert elszakíthatatlanul együtt jár a művileg kreált álca-dekadenciával, a nyugati fiatal képmutató anarcho-liberális sznobok affektáló viselkedésmodorával.
2020. jún. 30. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a liberális mainstream uralkodik. Balos libsi, szoci és kommunisták összefogva egyre rosszabb döntéseket hoznak. Pl. Belgiumban nem-demokratikusan alkotott kormányt a bal kisebbség. Szinte az összes média cenzúrázva van és csak Fake news, avagy álhírekkel van tele, a rendőrök kezei meg vannak kötve (extrém korlátozott helyzetben vannak) és a saját országukban alkalmazkodnak a migránsok akaratához. Főleg most, hogy ez a "Black lives matter" hisztéria megy = anti-fehér rasszizmus. A héten költöztem haza Belgiumból 11 év után, tehát saját tapasztalatból mondom.
2020. júl. 4. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!