Vajon miért mond ilyet egy haver barátnő egy családi összejövetelem előtt,hogy "moss hajat,hogy kívánatos legyél"?!(Csak családtagok vannak az összejövetelen meg én.)
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 15:44
11/23 A kérdező kommentje:
Minden szavába nem is látok bele "valamit",de nekem azért ez elég fura még mindig,amióta mondta.
2020. jún. 19. 16:19
12/23 anonim válasza:
hát nem biztos, hogy jelent ez valamit
barátnők szoktak ennél félreérthetőbb dolgokat mondani egymásnak
velem volt olyan, hogy új melltartó volt rajtam és két barátnőm mondta, hogy megfoghatja-e a mellem, én meg néztem furán rájuk és mondtam, hogy nem. heterók amúgy.
utána pár héttel később én hoztam fel nekik, hogy fogják már meg a mellem:D.. de nem volt bennük se és bennem se hátsó szándék, csak mondom miért ne, barátnők vagyunk
13/23 anonim válasza:
mármint melltartón keresztül ugye *
14/23 anonim válasza:
és hozzáteszem akkor voltunk kb 22-25 évesek ( ők idősebbek nálam)
15/23 A kérdező kommentje:
Jó,de szerintem tök más a te példád meg ez.Az elmehetett egy heccnek.De ebben semmi olyan nem volt,hiszen se nem nevetett,se semmilyen kapcsolódó sztorink nem volt,ami miatt mondhatta volna.😀
2020. jún. 19. 16:23
16/23 A kérdező kommentje:
Ja és ő már nem huszonéves,mint a te barátnőid.Negyven valahány éves.😀😀
2020. jún. 19. 16:25
17/23 anonim válasza:
hát nem tudom, szerintem ha van máskor is ilyen eset, akkor kérdezz rá, hogy miért így mondta vagy miért ezt mondta
de szerintem csak szimplán ezt a szót használta a csinos vagy bármelyik másik szó helyett
18/23 A kérdező kommentje:
Ja,csak,hogy ez nem egyenlő a csinossal,de látom nem érted mire gondolok.😀😀
2020. jún. 19. 16:35
19/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem értem ez miért ebbe a kategóriába való kérdés,de OKÉ...
2020. jún. 19. 17:41
20/23 anonim válasza:
Mondjuk azért, tette a modi ebbe a kategóriába, mert a " miért mond ilyet egy haver barátnő". és így ide való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!