Vajon miért mond ilyet egy haver barátnő egy családi összejövetelem előtt,hogy "moss hajat,hogy kívánatos legyél"?!(Csak családtagok vannak az összejövetelen meg én.)
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 15:44
1/23 anonim válasza:
Lövésünk sincs... kérdezd meg tőle, ez bármire utalhat. Nem, nem arra, hogy kezdj ki a családtagjaiddal, csak szimpla beszólás.
2/23 A kérdező kommentje:
Azt mindjárt gondoltam,hogy nem arra gondolt;hogy kezdjek ki a családtagjaimmal.De azért valami tippetek csak van.
Ja és nem,nem heccelt,mert egyáltalán nem nevetett.
2020. jún. 19. 15:53
3/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan helyzetben,hogy ilyet kérdezzek tőle meg nem is tegnap mondta.Azért érdekelne mások mit gondolnak erről miért mondhatta,azért tettem fel a kérdést...
2020. jún. 19. 15:54
4/23 anonim válasza:
Azért,mert szerinte nem adsz eleget magadra. Meg azért, mert egy paraszt.
5/23 A kérdező kommentje:
Jó,de azt nem így fejezné ki.Hanem úgy,hogy normálisan nézzek ki vagy csinos legyek vagy jól nézzek ki vagy szép legyek.Na de hogy KÍVÁNATOS?!?!😀😀
2020. jún. 19. 15:58
6/23 A kérdező kommentje:
Hogy jut eszébe egyáltalán ez a szó velem kapcsolatban,pláne egy ilyen szimpla szituban és neki miért "lényeges",hogy kívánatos legyek?!🤨
2020. jún. 19. 16:06
7/23 anonim válasza:
Milyen hangnemben mondta ezt? Milyen kontextusban?
Nem heccelt, nem nevetett, szóval komolyan mondta, komoly fej, komoly hangnem stb?
8/23 anonim válasza:
szerintem ne láss bele minden szavába valamit, szimplán lehet csak így mondta, semmi hátsó szándék nélkül
előző voltam
9/23 A kérdező kommentje:
Telefonban mondta,magától hozta ezt fel,de komolya volt a hangja és nem nevetett.Akkor mondta,amikor beszéltük,hogy másnap megyek a családi összejövetelre.
2020. jún. 19. 16:15
10/23 A kérdező kommentje:
Azért valljuk be nem szokványos,hogy egy barátnő ilyet mondjon a másiknak.Nekem ez fura.😀😀 Meg tudja jól mit jelent a szó,hasonló dolgot annyi másképpen kifejezhetett volna,ahogy feljebb írtam.Nem aluliskolázott,szóval biztos,hogy nem "véletlen" mondta.
2020. jún. 19. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!