Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » NŐK-höz szól a kérdésem, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐK-höz szól a kérdésem, nem tinikhez.(?)

Figyelt kérdés

Hogy lehet elcsábítani titeket?

Mire mondjátok azt, hogy "na ez már férfi a javából" ?.

Van egyáltalán, olyan hogy egy nő azt gondolja, hogy etika ide-etika oda ennek a férfinak oda adom magam. ?

Vagy csak nálunk férfiaknál van ez, hogy "ez a nő kell!"

Lehetőleg érett nőktől várnám a választ, nem 10-20 évesektől.

2020. jún. 16. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha csak szexről van szó, akkor már nézzen ki jól: jóképű, karakteres arcú, magas, izmos. Legyen jó kis magabiztos, férfias kiállása. Annak nehezen mondok nemet.
2020. jún. 16. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Vegyèl példát Casanova-ról.Legyen benned valami ami megfog.Nem kell hogy Adonisz legyél,de szebb legyél az ördögnél.Legyen jó beszélőkéd.Azzal simán le tudsz venni a lábamról.
2020. jún. 16. 20:10
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Igen, inkább a belső dolgokra gondoltam.

Feltételezzük fel, hogy egy jóképű férfiról van szó.

2020. jún. 16. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem lehet érzelemmentes bio-segédes maszturbálásra elcsábítani, csak komoly kapcsolatra. Ha vicces és megnevettet akkor végem.

32N

2020. jún. 16. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal fontosabb hogy legyen közös témánk, hogy legyen saját véleménye. Legyen megértő.Legyen meg a kémia, az fontos. 36/N
2020. jún. 16. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben első vagyok: legyen köztünk jó kommunikáció. És most nem arról beszélek, hogy hazudja le a csillagokat is az égről. De ha nincsen semmi erőltetett köztünk, hanem csak úgy folynak a témák, akkor az nagyon jó pont. És most semmiképpen sem milyen az időjárás szintű small talk-ról beszélek. Legyen tájékozott, legyen véleménye, és nem mellesleg ne ijedjen meg, ha az én véleményem nem egyezik. Beszélgessünk tudományról, pszochológiáról, buta összeesküvés elméletekről. Tök mindegy, de ha megmozgat az elméje bennem új gondolatokat, az nagyon-nagyon jó érzés.

Szeretem, ha egy férfi tud csendben lenni. Ha valakinek folyton mondania kell valamit, az arra utal, hogy van egy kis önbizalom hiánya, hogy nem elég érdekes. Szerintem. Ha nincs mit mondania, nem kell. Szerintem ez a csendes magabiztosság is nyerő.

Mondjon nyugodtan 1-2 bókot. Csak hogy tudjam, nem csak barátkozni akar. De ne tolja túl, nem magamra vagyok kíváncsi hanem rá. De cserébe ő is legyen kíváncsi rám. Nincs kiábrándítóbb, mintha azt érzem, hogy egy férfit nem érdekel, amit én gondolok, hanem félbeszakította, belebeszél, unott. Ha kérdez, hallgassa is meg.

Legyen empatikus. Nincs vonzóbb, mint az a férfi, aki tudja hogyan vígasztaljon. 2 olyan férfi is van, akibe akkor estem bele teljesen, amikor épp ki voltam bukva valamin, ők oda jöttek, meghallgattak, és volt bennük valami olyan nyugtató, jó érzést keltő dolog, hogy percek alatt elmúlt minden bajom.

Merjen szemezni velem. Nincs jobb feszültség keltő, mint egymás szemébe nézni kicsit.

Meg persze kell egy alap kémia. Az nem feltétlenül a külsőből ered, az csak úgy van. Ezeknek az embereknek mindig emlékszem az első érintésére. Szóval teremts egy kis fizikális kontaktot is. Nem kell sokra gondolni, csak mondjuk ha melletted száll fel a villamosra, akkor finoman fogd meg a derekát. (Nyilván nem idegen nőét!) Ez egyszerre vigyázó, férfias, és kicsit szexuális érintés.

Remélem elég példát hoztam.

2020. jún. 16. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a belsőt nézzük, nekem fontos, hogy tudjak vele beszélgetni, viccelődni. Legyen figyelmes, törődő, de nem tolakodó. Tudjon bókolni, ne essen nehezére meglepni, akár egy kedves üzenettel, vagy egy szál virággal.
2020. jún. 16. 20:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Jó olvasni, hogy az értékrendek még nem teljesen borultak fel a mai világban.

2020. jún. 16. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyen értelmes, határozott, legyen jó humora.
2020. jún. 16. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam a külső abszolút nem sokat nyom a latba.

Volt olyan párom akire külsőre kb 10/0at adtam volna, de annyira megfogott a személyiségével hogy utána ő volt a leghelyesebb pasi a világon nekem :D

A belső értékek nekem nagyon sokat nyomnak a külsőn.

Legyen biztos állása, legyen határozott, megértő, ne legyen túlzottan féltékeny, igényes legyen a megjelenése, tudjon meglepetést okozni, nem árt ha kreatív is.

22n

2020. jún. 16. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!