Ez már nem barátság ugye? (kiábrándultam a barátnőmből, de ő még barátnőként tekint rám, hogy kezeljem) a többi lent.
Sziasztok ! online angol tanfolyamon ismertem meg egy lányt és úgy tűnt jól kijövünk, barátkoztunk aztán most személyesen is találkoztunk. És elmentünk wc-re olyan csajosan. Beülünk a fülkébe , kicsit dumcsizunk a tanárunkról erre a lány akkorát szelelt (és még mást is) olyan undorító volt, hogy az a helyes kedves teremtés akit benne emgismertem egy pillanat alatt eltűnt bennem. Nem akarok vele barátkozni már, mert folyton csak az jut róla eszembe hogy milyen kellemetlen volt ez a szitu. Hogy rázzam le ? Félek hogy az őszinteségre nem állok készen. Valami kevésbé fájdalmas megoldást tudtok? :S
24 L
kimásolom a levelezáésem azzal a #6 troll úrral aki letrollozott:
"szerintem meg te trolkodsz hogy mások rossz véelménnyel legyenek rólam és prűd picsának tarsanak. Enyni erővel mindenkinek odaböföghetnéd ezt ! Amúgy bárcsak trollkodás lenne, de érzelmileg is nagyon megvisel ezzel a csajjal való a kapcsolatom, szóval ne ítélkezzél. kösz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!