Manapság már az normális ha az ember cigizik meg iszik?
Érdekes hogy 13-14 éveseket látok ilyeneket csinálni.
Mikor odamegyek egy "bandához"
rögtön azt kérdezik van e cigim, mondom nincs nem cigizek. Rögtön mondják hogy miért nem?
Sokan kérdezik mért nincsenek barátaim olyan igazik. Na ezért mert konkrètan lenéznek azért mert nem iszom meg cigizek mint a legtöbb ilyen korú.
Szerintem már szánalmas ez.
Nektek mi a véleményetek erről
Sajnos a legjobb barátnőm is ilyen de nem hallgat rám.
Nincs szívem otthagyni mert nagyon régóta ismerem de ez van.
Több mint 20 évvel vagyok nálad idősebb, már a mi korunkban is ez volt.
Neked viszont nem ezért nincsenek "olyan igazi" barátaid. Lehet, hogy a bandába könnyebben bekerül az, aki iszik meg cigizik, de az igazi barátságok nem ott köttetnek, úgyhogy erre ne fogd.
Ja, előző vagyok.
Az én legjobb barátnőm is ezt csinálta. Ivott és cigizett már 12 évesen. Ettől függetlenül a legjószívűbb lány és a legjobb barátnő volt, akit valaha ismertem. A vad korszakából pedig annak rendje és módja szerint kinőtt, ma dolgozó nő, hűséges feleség, és nagyon szépen neveli a két kislányát.
Nagy kár lett volna, ha annak idején "otthagyom", csak azért, mert kamaszként csinált pár hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!