Az mennyire normális manapság, hogy nőgyűlöletem van? 18/F
3as használhatatlan válasz írt, akinek problémája van és tanácsot kér, az elmebeteg, gonosz stb. - kösz
5ösé használható
Tessék tehát a pontszámokat megcserélni
Először is szerintem nem nagy ügy egy ilyen ellenérzés, ha valakinek kellemetlen élményei voltak, természetes, hogy előítéletes lesz, nem feltétlenül tudatosan
Felteszem szülő, rokon, osztálytárs stb vonalon sok lány mutatta neked a rosszabbik oldalát
De mint mondtam, kit zavar ez? A szeretem-nemszeretem dolgok nem olyan katasztrófa, amivel bármi komoly gond lenne, nem követtél el bűnt stb
Amit érdemes felismerni, hogy egy kis számú negatív emberhez való túlzott kötődés nem határozhatja meg az életedet és hogy pozitív kapcsolatokat alakíts ki. Próbálj ismerkedni új, kedvesebb emberekkel, akik rácáfolnak a kialakult meggyőződésre.
#3 vagyok. Nem tanácsot kért, hanem azt kérdezte, normális-e, hogy -állítása szerint- ok nélkül utálja a nőket. Nem csak szimpla ellenérzései vannak, amiket meg is tudnak indokolni, mint a csalódott embereknek, hanem megmagyarázhatatlan gyűlöletet érez. Megkapta a választ: nem az. Egy szóval nem mondtam, hogy gonosz vagy elmebeteg lenne. Azt mondtam, hogy ez egy mentális probléma, amit feltételezhetőleg gyógyítani lehet. Ebben pedig csak szakember tud segíteni. Szinte mindenkivel előfordul élete során, hogy pszichésen nincs a topon, és pszichológusra lenne szüksége. Ettől még nem lesz senki "elmebeteg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!