Ezt "normális" ember is érzi?
Sok párkapcsolati próbálkozásom volt 16 kb, és valahogy úgy hozta a sors, hogy nem tudtam megállapodni vagy velem nem akart még senki hosszabb távon.
A lényeg annyi, hogy én az összesre emlékszem mármint az összes volt barátnőmre nem felejtettem el őket.
Viszont nem tudom magamat túltenni a csalódásokon, pedig tudom hogy pici pitiáner dolgok lehetnek ezek egy normális embernek.
Mélyebb érzelmekre képtelen vagyok, érzelmileg mintha ki lennék égve szó szerint égető érzést érzek a lelkemben néha.
Az egyik kérdésem az hogy egy már emlitett "normális" ember könnyen eltudja engedni?
Mert nagyon sokszor másnak érzem magam mint a többi ember.
26f
Hát akkor te nem tudod milyen túltenni magadat egy csalódáson, 16 barátnőd volt.
nekem 1, ami 6 évig tartott.
Na azon hogy tennéd túl magad??
26f
Miből gondolod, hogy megúnták egymást?
Ha valakivel 6 évig vagy együtt akkor nem hinném, hogy megúnták egymást.
Nekem is rengeteg párkapcsolatom volt.
Volt mikor egy hónapba 4 is volt, hiányoznak azok az idők mikor jól elvoltam a kalandokkal és az extrákkal.
De most én is hasonló érzést érzek mint te kérdező. De tudod az idő mindent meggyógyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!