Én szeretném hinni, hogy valóban van fiú-lány legjobb barátság, de valahogy eddig nem ez volt a tapasztalatom. Én úgy gondolom, hogy haveri szinten mehet a dolog, akkor az ember nem feltétlenül fog vonzódni a másikhoz. Viszont szerintem, ha ennyire közel áll egymáshoz két ember, akik tényleg legjobb barátok, nem csak rásütötték ezt a jelzőt egymásra, az egy idő után valamelyik félben átvált valami többre. Nekem csak fiú haverjaim voltak eddig, és még ott is előfordult, hogy egy buliban mondjuk összegabalyodtunk. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy mindenképpen így történik, mindössze én látom így a helyzetet.
Csakhogy eddig az összes ismerősöm, akiknek tényleg nagyon jó volt a kapcsolata a fiú barátjával egy idő után vagy összejött vele vagy éppen kicsit összemelegedtek. De szeretném hinni, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!