Igen, létezik.
A legjobb barátom fiú.
Én magamból indulok ki, én egy fiúhoz vagy vonzódom,vagy semennyire nem érdekel. De akkor valahogy nem érzek kéztetést arra sem,hogy barátkozzak vele. Ha nem is akarok mindenképp többet,de valamilyen szinten érdekel úgy.
De persze mindenki más,én így vagyok ezzel
Szerintem nem. Max meleg fiú esetén. Mert a fiú vagy többet akarna,vagy az én esetemben,jön a féltékeny barátnője,aki felrúg 7 évnyi barátságot.
Mikor benne voltam,azt hittem,hogy van. Mert ő is úgy állt hozzám. De már látom,hogy nem működik...
Az egyik férfi barátomat 15 éve ismerem, jóban vagyok a feleségével és a férjem is jóban van velük.
A másikat "csak" 10 éve ismerem, szintén kapcsolatban van, sosem volt semmilyen probléma vagy féltékenykedés.
Szóval igen, működik.
Sajnos a tapasztalatom az, hogy nem. 2-szer sodort úgy az élet, hogy nagyon komoly, mély barátságot ápoltam a másik neművel. A végük az lett, hogy "én nem barátnak való vagyok", mindkét férfi szerelmes lett belém 😔
Ennek ellenére hiszem azt, hogy vannak olyan szerencsés emberek akiknek megadatott ez a fajta ritka barátság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!