Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos volt-e tőle?

Jogos volt-e tőle?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron összebarátkoztam egy arab sráccal, 1 hónapig gyakornokoskodott Budapesten, elég őszinte ember, komoly témákról beszélgettünk, bár néha éreztem, hogy elég egoista, és nem igazán tisztelte a különböző véleményt, de jól megvoltunk. 1 hónap után visszament egyetemre egy vidéki városba, meghívott, hogy ha ott járok, majd elszállásol, stb. Vizsgaidőszakba kellett volna vizsgadíjat utalni, de nincs bankszámlám, ráírtam (mivel láttam, hogy Budapestre utazott Facebookon) hogy taliznánk-e személyesen, ha igen, utalna-e pénzt nekem vizsgadíjra ott, és rögtön megadom kézpénzben. Azt mondta, utazik tovább külföldre, ami hazugság volt, később meg letiltott. Szerintetek miért? Szerintem elég korrekt voltam, és jó barát.Kérlek, a rasszizmustól és a kioktatástól kíméljetek!

2020. máj. 20. 19:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha találkoznánk az életben, megérné megbeszélni a dolgot? Mivel nem hiszem, hogy újra a barátja akarnék lenni...
2020. máj. 20. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon sok lehuzos ember van, rossz a hire Magyarorszagnak ilyen szempontbol. Egy norveg ferfi is igy tett volna.

Mikozben oriasi csalodas, esetleg szerelmi banat is lehet, amit kivaltottal.

Kinos.

2020. máj. 20. 22:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindketten fiúk vagyunk. Bár fura, hogy anno meghívott magához, így lehet hogy többet akart volna...
2020. máj. 21. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!