Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos a reakciója?

Jogos a reakciója?

Figyelt kérdés
Nemrég volt a szülinapom, és reménykedtem, hogy egy közelinek hitt barát gondol rám, messengeren megköszöntött, de személyesen nem. Megemlítettem, hogy jól esett volna ha gondol rám, reménykedtem. Na azóta figyelmen kívül hagyja az üzeneteket. Bunkó voltam? Elnézést kértem, de semmi. Csak úgy érzem nincs összhang, egyensúly én teperek mindig.
2020. márc. 12. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
29%
Ha megköszöntött, akkor mi a bajod? Arra meg rákérdezni, ki miért köszönt vagy nem köszönrnt fel, tényleg elég bunkó dolog, föleg olyan szöveggel, ahogy írtad!
2020. márc. 12. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem igy müködik

Aki akar felköszönt szemelyesen. Ezt nem lehet eröltetni.

Max ha elöre szoltal volna hogy tartasz szülinapi összejövetelt vàrod öt is.

De nem lehet senkitöl elvarni hogy 100-500 közössegi ismerösèhez rohangàljon köszöntgetni

2020. márc. 12. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
"én teperek mindig": Igen, te tepertél itt is, most is, máskor is. Nem jó. Tett egy lépést a másik (messengeren felköszöntött), de neked nem volt elég. Sajnálom.
2020. márc. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!