Szerintetek is nagyon jogos Magyarország reakciója az elvakultan bevándorlópárti ENSZ főbiztos sivalkodására?
Teljesen jogos.
Én személy szerint is hasonló reakciót vártam.
Az a főbiztos egy muzulmán, hiába húzott zakót és tanult meg szépen beszélni, a lényege, a lénye semmit nem változott.Ugyanúgy az iszlám hódítást reméli és támogatja, csak más a körítés.
Egy világszervezet alkalmazottainak elfogulatlannak kellene lenni és nem sértegetnie, utasítgatni más államokat.
Mellesleg az az ún. világszervezet teljesen haszontalan, még soha semmiféle háborút nem akadályozott meg, Afrika helyzete sem javult, a segítőcsomagjaiknak hála csak a túlnépesedés gyorsult fel.
A migrációt meg nincs joguk támogatni,nincs joguk 1000 éves államoknak megmondani,hogy merre ,hova.
"A sokszínűség nem érték, hanem egy tulajdonság. Nem szabad hagyni, hogy erkölcsi, etikai vitákban kihúzzák a lábunk alól a talajt. Ki kell mondanunk, hogy nem akarunk sokszínűek lenni, hogy összekeverjenek bennünket, a saját színünket, a saját hagyományainkat, a saját nemzeti kultúránkat másokkal. Nem akarunk sokszínű ország lenni, azon az úton akarunk továbbmenni, amit 1100 éve megkezdtünk. (...) Ha nem vetjük meg a lábunkat a saját keresztény talapzatunkon, akkor a brüsszeli tirádák el fognak minket billenteni".
"Egy világszervezet alkalmazottainak elfogulatlannak kellene lenni és nem sértegetnie, utasítgatni más államokat. "
Ebben van valami, biztos ezért nem akadályozták meg a Sebrenicai mészárlást.
"Nem akarunk sokszínű ország lenni, azon az úton akarunk továbbmenni, amit 1100 éve megkezdtünk."
Ez mondjuk az év vicce.
4.
Szerintem nem láttad-hallottad az UNHCR-es beszédét. A Szíjjártó nagyon mérsékelten reagált, büszkék lehetünk rá.
A tekintélyelv nagyon káros, elveszi az ember józan ítélőképességét; ahogy a válaszod is mutatja.
Becsüljük meg a Szíjjártót.
Hajrá Magyarország!
Vesszzenek a libsi bérkommentelők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!