A szlovák kormány jobban kezeli a cigánykérdést?
Szlovákia 5 milliós lakosságából kb 400.000 roma , ennyire becsülik.
Ott is lehetnek problémák a jövőben , ahogy nálunk is.
Ahogy elnézem a szlovákok azért jobban kezelik a problémát.Integrálni ők sem tudják őket de azért igyekeznek , hogy az etnikai szlovák lakosság biztonságban legyen.
A városban nem szétszórják őket , hanem egy lakótelepre telepítik őket PL: Kassa Luník 9.
Persze a magyar kormány , nyuszi , félős ,semmit nem ér , a saját érdekeiket nem képesek megvédeni.
A szlovákoknak is beszólt ezért az ENSZ , meg az Eu mégis megvédik magukat.
Kijavítom a hibáim mielőtt, valaki szól: hogy, megalázták
na így már pontos.
Hallottam róla.
Ezért írta , hogy ott jobban kezelik.
Bezzeg a magyar kormány ,csak nácizni meg rasszistázni tud , meg bűnbakot keresni a többségi társadalomban.
Össze sem hasonlítható a szlovák baloldal meg a magyar baloldal.
Én voltam Késmárkon és miután a II.vh után kitelepítették a németeket onnan a cigányokat költöztették be a városba.
Csak viszont utána rájöttek hogy igen rossz ötlet volt úgyhogy a várostól nem messze a semmi közepén felhúztak néhány bérházat és ott "laknak"
Nagyon szép látvány volt.
A lakások lelakva,a szemetet az ablakon dobálják ki (és onnan WC-zek az udvarra......az ablakból)
Itt is azt kéne,hogy létrehozni nekik egy rezervátumot és ott nyugodtan élhetnének maguknak.
És nem kéne segélyekkel tömködni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!