Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy értessem meg a barátnőmme...

Hogy értessem meg a barátnőmmel hogy nem kéne ezt csinálja?

Figyelt kérdés

A barátnőm szakított a párjával 5 év után, és eléggé a padlón van. Én próbálok neki segíteni, de nem hagyja, ő inkább pasizik éjjel nappal, és féltem öt.

Szakítás után 1 héttel már talakozgatott egy pasival, akivel a közeli erdőben szexelt egy padon. Utana pár nap Múlva megint egy másik pasassal találkozott, akinek felment szexelni a lakására, másnap meg lecumizta egy nyilvános helyen este.

Ezen kívül még egy játszótéren is szexelt egy 3dik pasival (éjszaka volt) van még 2 pasi akivel elmondása szerint csak beszélgetni járnak össze, illetve a szomszédjához (aki jóval idősebb nála) szintén átjár, azt mondta öt is lecumizta már, és szexre készülnek..

Nagyon féltem őt, de bármit mondhatok neki, nem érdekli. Mit tegyek?

2020. máj. 9. 12:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer csak rájön, hogy egy érzelmileg szegény luvnya. Az ilyenek sose változnak.
2020. máj. 9. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
#8 Áh, dehogy vagy rossz ember! :D
2020. máj. 9. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Tartás, az hiányzik belőletek, nem is kicsit.
2020. máj. 10. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Ide szinte mindig szerencsétlen incelek és érzelmileg kiégett kanos állatok írnak, ezért jóhogy csak szerinted nem normális ez a viselkedés. Nem tudom mit vársz egy ilyen oldaltól.
2020. máj. 20. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!