28 éves koromig még sosem volt kapcsolatom. Hogy értessem meg a legjobb barátnőmmel, hogy ez nyilván nem véletlen, és ne akarjon mindenáron segíteni ebben?
Legjobb barátnőm szerint ismerkednem kellene, mert kell találnom valakit, akivel majd boldogan élünk amíg meg nem halunk.
Gyerekként hittem ezekben, de most úgy gondolom ez nem ennyire egyszerű. Illetve oka van annak, amiért 28 évesen is egyedül vagyok. Én kezdem ezt elfogadni, de neki ez elképzelhetetlen.
Hiába mondom, hogy hagyjuk ezt a témát.
Volt valaki hasonló helyzetben? Akár családtaggal, vagy baráttal, stb.
28/N
Nem jó erőltetni szerintem sem, de nyilván jót akar Neked.
Te vágysz rá egyébként?
Persze, tudom, hogy jót akar. :)
Úgy mondom, hogy időszakok voltak az elmúlt években. Volt amikor nagyon vágytam rá, valamikor nem volt időm ezen gondolkozni. Most már egyre kevésbé, illetve reálisan nézve nem is biztos, hogy alkalmas lennék rá.
Én is hasonlóképen vagyok. Nekem sem volt még komolyabb kapcsolatom, de nem is vágyok rá igazán, csak ritkán.
Igaz, hogy én nem nő vagyok és három ével fiatalabb is vagyok :D
Vagyunk páran, persze. Elsősorban szülők szoktak ebben "bűnösök" lenni. Meg persze ellenkező nemű kiszemeltek, akik nem akarnak semmit. No, ők rögtön összehoznának bárkivel...
Hogy értesd meg a barátnőddel? Mondd meg neki. Meg azt is, hogy a "nyomulással" benned rossz érzéseket kelt, és többet árt, mint használ. A kommunikáció csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!