Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem látszik rajtam, ez az oka?

Nem látszik rajtam, ez az oka?

Figyelt kérdés

Nem látszik rajtam, hogy képes lennék beolvasni valakinek, amolyan (túl?) rendes kinézetem van. Van, amikor kerülöm a konfliktust, de van, amikor megmondom, mit gondolok, amikor tudom, hogy nem fog tetszeni. Viszont eddigi életem során sok barátnőmmel eljutottam oda, hogy egyértelműen lekezelő módon megsértett, mire én megszakítottam vele a kapcsolatot. Többen visszacsinálták volna, de nekem ez nem megy. Hiányzott az együtt töltött idő, de aki képes lekezelni, nem tudok tovább barátnőként tekinteni rá.

Más nők, nem barátnők voltak, akik társaság előtt egy beszólással meg akartak semmisíteni úgymond. Ok nélkül. És ez is már sokszor lejátszódott.

Miért kerülök ilyen helyzetbe rendszeresen?

Miért feszítik addig a húrt, míg elszakad?

Mi hiányzik belőlem?

2020. ápr. 26. 20:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. A legtobb ember ilyen: addig feszitik a hurt amig tudjak. Legyenek hataraid es ha azokat atlepik: szolj jekik. A kapcsolat.egszakitas jo dolog, ugyes.
2020. ápr. 26. 20:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Vagy tuldràmàzol egyszerü ugratàsokat is. A kerdesböl nem derül ki nem e te ugrasz olyan pofon egyszerüen lereagalhato dolgokra esetleg amikre nem is kene.
2020. ápr. 26. 21:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Pedig valamit rosszul csinálok, mert nem maradt barátnőm mára.
2020. ápr. 26. 21:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem ugratások voltak.
2020. ápr. 26. 21:06
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyik volt barátnőm egyszer mondta, hogy áldozattípus vagyok. Hogy ne legyek az?
2020. ápr. 26. 21:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez nem az áldozattípus.
2020. ápr. 26. 21:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor mi?
2020. ápr. 26. 21:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
En is "aldozattipus" vagyok. De ez nem azt jelenti amit te gondolsz. En egy olyan csaladban nottem fel ahol a lelki terror mindennapos volt es teljes elnyomasban eltem. Igy en is sokszor kerdeztem ezt, amit most te. Vajon mibol latszik, h engem konnyen meglehet alazni, miert alaznak meg es miert kotnek belem? Miert szolnak be, mikor masoknal latszolag nem? Amit az elso valaszomban is irtam: nem csak nekem szolnak be. Nem en vagyok "aldozattipus", hanem ok a bunko paraszt*k. Volt idoszak amikor direkt figyeltem es ezt kapd ki: aki nekem beszolt az volt, h ket percre ra tok ugyan azt a mondatot elmondta masnak is. Minden eshetoseget kizartam: volt aki nekem beszolt es utana a fonoknek is, tehat nem a kisugarzasommal volt a baj. Volt aki beszolt nekem es utana egy nalam 30 kiloval nehezebb testepitonek is, szoval nem is a fizikumom volt a hiba (pedig elotte emiatt honapokig edzettem). Egy dolog kulonbozott: mig amikor nekem beszoltak en ugy reagaltam, h nem szoltam vissza es oszintem szolva meg jogosnak is tartottam a beszolast addig a masik visszaszolt. Aztan valtak csak kulon az utak: velem ugyan ugy szemetkedtek aki meg megvedte magat azzal nem. De szokszor amugy meg azzal is. Az aldozattipussag inkabb arrol a gondolkodasrol szol ami neked van. Arrol, h olyan embereket keresel magad kore akik beszolnak, megbantanak, kritizalnak, mert azthiszed, h te aldozattipus vagy es ok ezt nagyszeruen megerositik benned. De tudom, h talalkoztal mar olyan emberrel aki nem szolt be neked. O nem latott gyengenek? Nem. Egyszeruen csak o nem egy t*ho p*raszt volt. Tovabba magamon is sokszor tapasztaltam, h szegyellek visszaszolni. Ugy erzem, h ki vagyok en, h visszaszoljak? Nekem jogosan szolnak be. Ha konfliktus van rogton eg az arcom. Ha baratkozni kell tuti, h nem azt valasztom aki kedves velem hanem azt aki kritizal es elutasito velem szembe. De en megtanultam ezt es valtoztatok. Egyszer szerintem te is rafogsz majd erre jonni. Hiszen a baratnod aki aldozattipusnak hivott kritizalt es konkretan elkellett volna kuldeni az anyjaba. De te magadra vetted es teljesen ketsegbeestel.
2020. ápr. 26. 21:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Aki áldozattípusnak titulált, vele akkor találkoztam utoljára, amikor ezt is mondta rám.

Amúgy nekem is problémás a családom, mégpedig, hogy a szüleim sosem védtek meg. Egyszer védett meg apám, amire emlékszem.

2020. ápr. 26. 21:40
 10/16 A kérdező kommentje:

A szüleimről tudnék még hasonló negatívumokat...

Amúgy én azt gondolom, hogy felesleges visszaszólni, mert "bemutatkozott" a bunkó beszólásával.

Nem akarok hasonló lenni hozzá.

2020. ápr. 26. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!