Nem látszik rajtam, ez az oka?
Nem látszik rajtam, hogy képes lennék beolvasni valakinek, amolyan (túl?) rendes kinézetem van. Van, amikor kerülöm a konfliktust, de van, amikor megmondom, mit gondolok, amikor tudom, hogy nem fog tetszeni. Viszont eddigi életem során sok barátnőmmel eljutottam oda, hogy egyértelműen lekezelő módon megsértett, mire én megszakítottam vele a kapcsolatot. Többen visszacsinálták volna, de nekem ez nem megy. Hiányzott az együtt töltött idő, de aki képes lekezelni, nem tudok tovább barátnőként tekinteni rá.
Más nők, nem barátnők voltak, akik társaság előtt egy beszólással meg akartak semmisíteni úgymond. Ok nélkül. És ez is már sokszor lejátszódott.
Miért kerülök ilyen helyzetbe rendszeresen?
Miért feszítik addig a húrt, míg elszakad?
Mi hiányzik belőlem?
Aki áldozattípusnak titulált, vele akkor találkoztam utoljára, amikor ezt is mondta rám.
Amúgy nekem is problémás a családom, mégpedig, hogy a szüleim sosem védtek meg. Egyszer védett meg apám, amire emlékszem.
A szüleimről tudnék még hasonló negatívumokat...
Amúgy én azt gondolom, hogy felesleges visszaszólni, mert "bemutatkozott" a bunkó beszólásával.
Nem akarok hasonló lenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!