Ti hogyan állnátok egy olyan emberhez (például főnök) aki szerintetek beteges hazudozó, a szavát nem tartja be viszont veletek őszinte és tartja a szavát?
Figyelt kérdés
Elég ellentmondásos helyzetben vagyok, mert velem fer volt mindig is és betartotta amit ígért viszont másokkal nem annyira ilyen, például kliensekkel vagy beszállítókkal.
Emiatt elég rossz véleménnyel vagyok felé, ugyanakkor másrészt velem jól bánik ezért a szemére vetni sem bírom még amiket elkövet.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben.
2020. ápr. 20. 15:34
1/7 anonim válasza:
Hát én ennek örülnék. Legalábbis annak örülnék, hogy velem őszinte tehát bennem megbízik és én is megbízhatok benne.
Az, hogy az emberekkel milyen nem az én dolgom.
Most én is furálom magamat de szerintem nincs semmi probléma vele.
3/7 A kérdező kommentje:
2
Mindketten heteró férfiak vagyunk, így nem jó tanács.
2020. ápr. 20. 15:44
4/7 anonim válasza:
Lehet titkon meleg akkor szopkosd
5/7 A kérdező kommentje:
Ilyen szöveggel, hogy lehet elérni a 68%-ot.
Biztosan megvesztegettél valakit a GYIK bizottságában...
2020. ápr. 20. 16:35
6/7 anonim válasza:
Minden embernek van hibája, de azért 2 m. távolság meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!