Hogy barátkozhatnék össze a volt "főnökömmel" (szakmai gyakorlat)?
Figyelt kérdés
Gyakolat során egész jóban lettünk, jól elbeszélgettünk.
Kiderült, hogy van több közös hobbink pl. nagyon szereti a színházat, irodalmat.
Nagyon megkedveltem és nagyon szeretnék vele összebarátkozni vele, azon gonolkozok milyen jó lenne valamilyen közös programra elmenni.
Szakmai programokra is szokott járni, és mesélte hogy ilyen kultúrális fesztiválon volt a baráti társágával.
És nagyon szeretnék ilyenekre járni, vagyis mindig szerettem volna egy ilyen társasághoz tartozni.
Nagyjából 10-12 évvel idősebb férfi, ami komplikálja a dolgot.
Nem tudom a barátkozás mennyire kivitlezhető ebben a helyzetben, pedig olyan jó lenne.
2019. dec. 30. 08:46
1/3 Davandaa válasza:
Hát ha olyan jóba lettetek akkor hívd fel és invitáld meg valami programra. Ha jól sül el a dolog akkor még jobban össze barátkoztok és majd hív ő is téged. Egy próbát megér.
2/3 anonim válasza:
Gondolom te lány vagy a kulcsszavak alapján. Nem hinném, hogy azt gondolná csak barátkozni akarsz, úgyhogy ennek tudatában keresd őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!