Hogyan barátkozhatnék össze ezzel a társasággal?
A legjobb barátnőm a sulis évzárója után áthívta pár osztálytársát (fiúk, lányok vegyesen) és engem magukhoz. Én ezelőtt is ismertem az osztályából az embereket, mert régebb egy suliba jártunk (én eljöttem abból a suliból). Párszor a lányokkal voltunk is moziba (bár elég zárkózottek, csendesek), a fiúkkal csak köszönő viszonyba voltam.
Nagyon örültem ennek az alkalomnak, mert nagyon jófejnek, nyitottnak tűnt a fiú társaság főleg.
Nagyon jól éreztük magunkat, egész éjjel fent voltunk, az egyik sráccal búcsúzkodáskor meg is beszéltük, hogy még talizunk a vakációban.
Nekem nincsen baráti társaságom, és nagyon szívesen barátkoznék még ezzel a fiú bandával, viszont nem tudom mi legyen a következő lépés...
Sajnos a legjobb barátnőm - aki ugyebár a kapocs közöttünk - elutazott, az EGÉSZ nyarat máshol tölti. Szerencsémre a másik legjobb barátnőm nemrég jött össze egy sráccal ebből a társasából (ő nem volt ezen az estén ott), így még talán lenne rá esély, hogy valahogy összehozzam...
De nem tudom, hogy hogy csináljam, hogy ne legyek nyomulós. Hívjam ki egyiküket, vagy mindegyiküket, vagy a legjobb barátnőmet + a barátját és a fiúkat, vagy várjam, hogy ők hívjanak...?
Mielőtt bárki ezzel jönne: nem pasizni akarok, tényleg emberként nagyon bírom őket. Azért filózom ennyire a dolgon, mert (és ez fonos szempont) társaságban szinte sose tudok megnyilvánulni. Annyira zavar, hogy amikor sokan vagyunk, én csak lapítok... Velük viszont sikerült egyből "kibontakoznom", nem éreztem magam egyszer se kényelmetlenül.
köszi a választ.
hát igen, ez elég kézenfekvő, remélem nem tűnik majd nyomulásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!