Te hogy allnal hozza egy szomoru emberhez? Baratkoznal vele?
Attol fugg, miert szomoru. Halaleset tortent a csaladjaban, vagy mert alapbol depresszios es "nekem semmi sem sikerul"?
Mert egy "energiavampirral" nem szivesen baratkoznek, volt benne reszem, en voltam a lelki szemetesladaja, aztan nem gyoztem a magam lelkivilagat apolgatni. O kb. 35 eve depresszios, de orvoshoz, pszichologushoz, pszichiaterhez nem menne a vilagert sem, mert ot ugysem tudja senki meggyogyitani, es ne akarjam elcipelni sehova magammal, mert o ugyis csak elrontana az en oromomet, es csak uljunk otthon a sotet szobaban, blablabla. En meg nem aldozom fel magam az o hulyesege miatt, hat ev utan kileptem a kapcsolatunkbol. Ha lett volna benne hajlandosag gyogyulni, orvoshoz menni, az mas. De igy...
Ha halaleset vagy egyeb hasonlo ok a szomorusag oka, az mas, probalnek egyutterezni vele, megerteni, meghallgatni, hetek-honapok alatt jobb kedvre deriteni, baratkent javitani, feledtetni a szomorusagat.
Segítség kell neki.
Nincs összefüggés. Igen és nem... személyiségfüggő.
A depis embereket kerülöm mert akárhányszor próbáltam nekik segíteni egyszerűen nem lehet rájuk hatni. Begyepesedett agyuk nem képes felfogni azt amit mondok nekik. Az hogy valaki szomorú valszószínűleg van rá oka. Ha nem képes segítséget elfogadni akkor békén hagyom és nem gyötröm magam tovább azon hogy felvidítsam. Viszont ha egy olyan valaki lesz szomorú aki közel áll hozzám vagy éppen a legjobb barátom attól még ugyan úgy beszélek vele.
Ha jönne egy olyan ember aki szomorú de barátkozni akar akkor igen barátkozom vele mert ő is szeretné.
A szomorú v. Depiseket csak erős személyiség, mert a felszinen Boldogok félnék a szomorú depisektől, mert úgyannyira gyengék, és félnek, hogy magávalrántják.
Egy hasonlat: Aki nem tud úszni, nem akarjon fulldoklót kimenteni a vízből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!