Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az extrovertáltak ezekben az...

Az extrovertáltak ezekben az időkben nagyon szenvednek míg az introvertáltak vígan elviselik a kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés
Az extrovertáltak hajlamosabbak megszegni a kijárási tilalmat?
2020. ápr. 4. 14:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

8

Érdekes eszmefuttatás, valami hasonló gondolatmenet szülte a kérdést, hogy annyi év megbélyegzése után, meg kritizálása után talán most bebizonyosodik, hogy az introvertáltak alaptermészete nem is épp annyira haszontalan mint azt a társasági emberek gondolták.

Nem véletlen maradtunk fel az evolúció kegyetlen idő során. Amíg az extrovertáltak csoportosan éltek és írtották egymás a társas élettel járó konfliktusok miatt, addig mi introvertáltak visszavonultan nyugisan átvészeltünk minden ilyen írtást :)

2020. ápr. 4. 16:09
 12/17 A kérdező kommentje:

8

Ja és az introvertáltak szerintem is mélyebben érző és gondolkodó emberek akik nem kizárt, hogy magasabb lépcsőfokán állnak az evolúciónak.

Mármint kinek nagyobbak a túlélési esélyei, akik egyedül is képesek túlélni, vagy akiknek másokra is szükségük van ehhez?

2020. ápr. 4. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, szerintem te nem pusztán introvertált vagy, hanem inkább kissé pszichopata.

Egyébként engem is zavar az otthonmaradás, pláne, hogy napközben ilyen szép napos idő van, és szinte hívogat, hogy menjek el valamerre csavarogni. De sokkal jobban idegesítenek a hozzád hasonló, magukat hardcore introvertáltnak tartó szerencsétlenek, akik most erre verik magukat a neten, hogy nekik mekkora kánaán ez a karantén, és rajtuk kívül a többi ember mennyire megszívta.

Elég szomorú, hogy annyira nem történik semmi ezekkel az emberekkel, hogy már ezt is egy ekkora sikerélményként könyvelik el, és égető szükségét is érzik, hogy kérkedjenek vele. Egy olyan dologgal, ami egyáltalán nem rajtuk múlott, amihez nem tettek hozzá semmit, csak simán az ölükbe pottyant.

Gratulálok, alaposan élvezzétek ki a kiskirályi státuszotokat, mert nem fog ám ez örökké tartani.

2020. ápr. 4. 18:27
 14/17 A kérdező kommentje:

13

Szomorú, hogy nem történik semmi velünk? Ez tipikus extrovertált leereszkedés, akik csak azt tartják elfogadhatónak és normálisnak ha az emberrel mindig történik valami.

Nem, képzeld, nem mindenki olyan nyughatatlan, hogy folyton valaminek történnie kell velük. Van nyugodt emberek is akik alapból meg tudnak ülni a seggükön.

2020. ápr. 4. 19:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as válszoló: igaza van a kérdezőnek, nem csak úgy lehet élni, ha folyton mindenfele ugrálsz és mindenfélét csinálsz. Másrészt meg az, amit te semminek látsz, nem feltétlenül semmi. Elolvasni egy jó könyvet, játszani egy játékkal, megnézni egy filmet, megírni egy levelet, festeni, zenélni, sétálni a természetben - ezeket én egyáltalán nem nevezném semminek. Ezek mind gazdagítják az embert valamivel. Az introvertált embereknek ugyanolyan tartalmas életük van, mint az extrovertáltaknak, csak más jellegű ez a tartalom.
2020. ápr. 4. 21:30
 16/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
96%
Alapjában introvertált vagyok (nehezen ismerkedem, és pár kialakult kapcsolatot tartok csak fent, nincs millió haverom, max "futó haverságok" egy-egy buli erejéig), viszont a hócipőm tele van már azzal, hogy a 3. koncertem marad el emiatt a gyökérség miatt. És még ki tudja, mennyi. A zenének élek, és baromira meggyötör.
2020. ápr. 4. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
95%
Én introvertált vagyok, de nem szeretek folyton otthon ülni. Úgyhogy simán elmegyek autózni, amerre épp kedvem van. Most legalább olcsó a benzin és kevesen vannak az utakon.
2020. ápr. 4. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!