Ti is rühellitek azokat az embereket akik szerint az életnek csak a munka az értelme?
Alapból az életnek a munka az értelme. Szerencsére én most (a környezetemben) nem látok olyan embert, aki a manika miatt siránkozna (azaz, hogy mitől lehetne mégnagyobb bevétele most is), hanem megérti a helyzetet.
Amit tud az ember, megtesz ebben a helyzetben mindenféle tekintetben.
14
Ez az, ez azon is múlik, hogy ki milyen értékeket vall.
A jelenlegi világunk melléktermékei a karrierista, törtető, materialist egyedek akik szerint semmi más értelme nincs az életnek mint az, hogy hajtunk amíg a koporsóba nem dőlünk. Es nagyon szomorú. Pedig annyi minden igazán szépet és érdemlegeset lehetne találni az életben amihez nem kell a siker meg a kitüntetés, hanem csak a lazítás és érdeklődés.
Mond egyet!
Jah lehet otthon dögleni a lakásban is eheted a sok szemetet amitől a valagad nő csak,spórolnod kell minden jó dolgon,párválasztásban is lecsökkennek a lehetőségeid meg mindenben.
21
Azzal a mondatoddal nem tudok egyetérteni, hogy az életnek a munka lenne az értelme. Ezt egyébként csak azok vallják akik nem találtak semmi egyebet az életben. A munkával tulajdonképpen szinte minden olyan dolog jár amely negatív érzelmi töltet és amiért nem jó élni: fáradtság, stressz, helyhezkötöttség, bezártság, frusztráció stb. Szerintem az életnek a pozitív érzelmek lenne az értelme és a minél több szórakozás, kikapcsolódás és élvezet, hiszen ezekhez pozitív érzelmi töltet és mentális állapot társul. A munkához általában negatív lelkiállapotok, frusztráció társulnak.
Szerintem nem lehet az élet értelme a negatív érzelmek megtapasztalása hanem sokkal inkább a kellemes és pozitív érzelmek megtapasztalása és világunk megismerése. Egy munkahelyen ezek nem következnek be.
23
Honnan ez a nagy teljesítmény-kényszer? A szüleid bántottak amikor kicsi voltál?
Lazíts egy kicsit, senki nem fogja megköszönni a halálos órádon, hogy széthajtottad magad az életben.
Mert nem olyan melót végzel amit szeretsz.
Én imádom a munkám,kényelmesen számítógép előtt,jól fizet,rugalmas munkaidő,karrier lehetőség.
Találd meg amit dolgoznál szívesen.
Ambíciózus vagyok 25-ös,mert mindig többre vágytam mint az átlagos élet,lemondásaival.
Sose bántottak hanem megfelelő szakmára tereltek és milyen jól tették.
26
Számítógép előtt is helyhez vagy kötve és be vagy zárva.
Nem akarod megismerni a világot? Új helyeket látni, új kultúrákat megismerni, lazítani?
Neked pótólja a számítógéped képernyője mindezeket?
26
De találtam. De én amit szeretek azt csak heti 4-5 órában szoktam csinálni. Afelett már túl sok. Viszont a melót szinte egyfolytában kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!