Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felnőttek! Nektek van ilyen...

Felnőttek! Nektek van ilyen baràtnőtök?

Figyelt kérdés

Olyan akivel hetente/kéthetente talàlkoztok (persze nem most) vagy legalàbb havi 1x.

Akivel 2-3 naponta beszéltek messengeren/telefonon stb.Akivel minden problémàtokat megbeszèlitek vagy éppen örömötöket/bànatotokat.

25/N

2020. márc. 29. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Van.
2020. márc. 29. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, több is.
2020. márc. 29. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Páran sajnos lemorzsolódtak az évek alatt, de igen, van még az életemben két ilyen nő.
2020. márc. 29. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs. Sosem működött ez a fajta mély barátság és bizalom nekem a lányokkal... Mindig sokadik voltam és mindig úgy éreztem, hogy nem nyílhatok meg az illetőnek.

23N

2020. márc. 29. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Nincs, rájöttem, hogy nincsenek valódi női barátságok, így távol tartom magam a többi nőtől.
2020. márc. 29. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Most akkor magyarázd el kérlek, hogy ezekben neked mi olyan különleges.
2020. márc. 29. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs. Az egyetlen igazi barátom messze lakik, országokra innen, így talán ha évente találkozunk. Van amikor sokáig nem is beszélünk, de ez semmit sem befolyásol. Bár nem lenne rossz amit írtál, de valahogy nem működik a gyakotlatban.
2020. márc. 29. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Már sajna nincs. De volt.
2020. ápr. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!