Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki érzi még magát különcnek?

Valaki érzi még magát különcnek?

Figyelt kérdés

Igazabol nem mondanam magam kifejezetten annak a furcsa kulonc lanynak,normalis a kulsom,jol oltozkodom,igenyes vagyok stb.

En a belsommel is meg vagyok elegedve,amin sokat csiszoltam az elmult evekben,de valahogy megsem talalom meg az emberekkel a kozos hangot.

Nincs sok baratom.Gimibe jarok.

Ugy erzem neha mintha nem fogadnanak be engem sehol vagy levegonek neznenek,alsobbrendunek.Nehezen talalok olyan embereket akikkel jol kijovok es megvan az a termeszetes kapocs vagy hogy mondjam.Emiatt sokszor masnak erzem magam,pedig szerintem nem vagyok sokkal masabb,kuloncebb.Talan annyit mondhatok meg hogy erettebb vagyok mint a korosztalyom zome,de nem tudom hogy ez lenne e az oka.

Mit gondoltok errol?

2020. márc. 24. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát sokszor érzem hogy nem igazán vagyok erre a világra való. :D
2020. márc. 24. 18:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja es azt elfelejtettem mondani hogy egyebkent nem jarok el bulikba,nem iszom es nem cigarettazom.
2020. márc. 24. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg unalmasnak gondolnak. Lehet, hogy ha megismernének rájönnének, hogy ez nem igaz de nem találnak annyira érdekesnek, hogy meg akarjanak ismerni téged.
2020. márc. 24. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Ezzel nincs gond.

Más mentalitású, beállítottságú vagy, aki nem fog beállni a birkák soraiba.

Pl én nem kávézom, nem cigizek, nem fogyasztok alkoholt s kifejezetten más vagyok az átlagtól.

Szerintem téged is az zavar, ami anno engem, hogy nincs olyan személy, akivel hasonló vagy.

Érdemes lenne neked egy személyiség tesztet csinálnod.

Pl én a népesség alig 3%-ba tartozom, mint INTP személyiség.

Így persze, hogy nehezen találtam hozzám hasonló embereket.

(2ember, de mellettük van másik 2 akikkel elvagyok)

"Érettebb vagyok, mint korosztályom"

Megnyugtatlak, akár hány éves leszel, mindig is ezt fogod érezni, ha olyan alap személyiséged van.

Ha reggel már úgy kelsz, hogy gondolataid helyén vannak s sok mindent megkérdőjelezel az életben, akkor nagy valószínűséggel INTP vagy INTJ vagy.

Főleg ahogy olvastam amit írtál.

Sok sikert!

Nem könnyű, de ha nem gubózol be a sok gyökér ellenére se, akkor előbb-utóbb megtalálod azt a pár kivételes embert, akivel szót tudsz érteni, azon a szinten, ahol magad állsz.

2020. márc. 24. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is eléggé különcnek érzem magamat. Egyáltalán nem átlagos életfelfogással lettem megáldva.

F

2020. márc. 24. 19:44
 6/12 A kérdező kommentje:
INFP a szemelyisegtipusom,ezt mar egyszer megcsinaltam korabban.
2020. márc. 24. 19:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eléggé más vagyok, mint a többiek. Bár azt nem mondanám, hogy ez előnyömre válna. Tipikusan az a fajta ember vagyok, aki sehová sem tartozik, minden sorból kilóg.
2020. márc. 24. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Eskü, hogy nem rosszindulatból kérdezem, de ez az "érettebb vagyok, mint a korosztályom" rész, ez pontosan miben merül ki?

Csak mert én a világból ki tudok futni attól, ha valaki tiniként ezt hangoztatja nagy büszkén saját magáról, de aztán meg kiderül, hogy ez nála csak annyit jelent, hogy nem iszik alkoholt, nem dohányzik, meg nem jár bulizni.

2020. márc. 24. 20:31
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Nincs összefüggés a kérdésedbe.
2020. márc. 24. 21:25
 10/12 A kérdező kommentje:
8/9-es!Jogos a kerdesed,azt,hogy nem dohanyzom meg ilyesmi csak plusz informacionak irtam oda.Nem vagyok az a fajta ember aki az egekbe emeli magat,masok visszajelzesebol jutottam arra,hogy talan erettebb vagyok a tobbieknel.Nem gondolom hibatlannak magam.
2020. márc. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!