Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet, hogy nem is barátnő,...

Lehet, hogy nem is barátnő, csak én tartottam annak?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel körülbelül 15 éve ismerjük egymást. Sokáig barátnők voltunk, még az iskolában, aztán ketté váltak útjaink, közben kollégák lettünk, ismét jóban vagyunk. Elég sok mindent megbeszélünk egymással, napi szinten beszélgetünk, munka után még Messengeren is. Én nagyon nyitott voltam felé, eddig úgy tűnt, hogy ő is felém. Nekem van egy 3,5 éves kislányom, azt mondta, hogy szereti a kislányt. Vett már neki ajándékokat is stb..Férjemmel is beszélget. Szóval azt hittem,hogy barátnők vagyunk. Viszont, körülbelül 2 hete mesélte, hogy összeházasodnak a párjával. Aminek én természetesen nagyon örülök. Sokszor áradozik az esküvőről, hogy milyen ruhát szeretne, stb..Illetve mesélte, hogy csak közeli ismerősöket hívnak. Engem viszont nem hívott meg..

Szerintetek ez egy "barátságban" elfogadható? Főleg, hogy napi szinten beszélünk, 15 éve ismerjük egymást, személyesen is nagyon jól elvagyunk. Vagy csak én reagálom túl? Lehet, hogy csak én tartottam barátnőmnek? Előre is köszönöm a válaszokat

2020. márc. 4. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is rosszul esne, ha nem hívna meg, közben meg mondja, hogy közeli ismerős "jogosult" az esküvőre.

Ha van ember, akivel kevesebbet beszélget (akár a párja), mint veled, akkor ott már lehet valami.

Lehet, rá kéne kérdezni, téged miért hagyott ki.

2020. márc. 4. 17:33
 2/9 A kérdező kommentje:
1: Szívem szerint rá kérdeznék, de nem akarok tapintatlan lenni, és nem akarom hogy aztán "muszályból" hívjon meg😔
2020. márc. 4. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2020. márc. 4. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy nagyon szűk körű esküvő. Talán csak a közvetlen rokonokat hívták. Nem akar mindenki vagyonokat költeni egy lagzira.
2020. márc. 4. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked van férjed? Ha van, ô ott volt a te esküvôdön?

Egyébként nem hiszem, hogy igazán szoros baràtsàgban lennétek, akkor nem felejtett volna el. Esetleg az nem lehet, hogy tényleg csak nagyon közeli embereket hívnak meg? Lehet, hogy csak rokonok lesznek, meg max 1-2 nagyon közeli barát, akkor érthetô a dolog.

2020. márc. 4. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
En sem hivnèk meg baratnöket.
2020. márc. 4. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Lehet, hogy valami szerepet szán neked, pl.: tanú.
2020. márc. 4. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: 2 hét múlva lesz a szertartás, szerintem már szólt volna, ha így lenne
2020. márc. 4. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Hát sajnálom, de valószínűleg ő nem tartott téged barátnőjének.
2020. márc. 4. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!