Vannak olyan pasik akik szeretik a telt lányokat?
Figyelt kérdés
Hiába keresek nem találok olyan férfit aki szereti a teltebb lányokat.Merre felé keresgéljek? 20L2020. febr. 1. 16:19
12/26 anonim válasza:
Keress egy képet egy hozzád hasonló testalkatú lányról és linkeld be. A telt elég tág fogalom.
13/26 anonim válasza:
A testalkat önmagában csak egy tényező, legalább olyan fontos a kisugárzás is. Így lehet egy manöken csaj is fapi-csa, aki a kutyának nem kell.
14/26 anonim válasza:
Egy határig nekem is bejönnek a teltebb lányok, de ilyen 115 kg körül már nem. Ha mindenhol arányosan telt, az nem zavar, elsősorban az arányosságot emelném ki, ha a feneke nagy, az sem zavar.
15/26 anonim válasza:
Nálunk van a cégnél egy meztelen nös naptár. Minden fiú azért a csajért bolondul benne, akinek a.cicije természetes és kicsit szélesebb a csipője, telt, de persze ez nem azt jelenti hogy 165 cm és 80 kg hanem mondjuk 165 cm és 65 kg. Szóval úgy formás nem lognak ki a bordái de nincs látványos uszógumija
16/26 anonim válasza:
“ 165 cm és 65 kg.“
Az ilyen kategória mindenkinek bejön.
Szerinted a kérdező ilyen? Szerintem minimum 90-100 kg.
17/26 anonim válasza:
Persze hogy vannak. Még facen is vannak ilyen csoportok, van egy megszállott csávó aki ódákat zeng a hájas csajokrol, és még facen reklamozza is az oldalát, a túlsúlyos lanyok meg mind ott nyaladzanak neki. Persze aztán ha jobban utana nézel, ő is csak a kb modell arcú es formájú molett csajokat preferálja. Nekem is van ismerosom aki 120 kiló körül van egyébként, és ferjezettek.
18/26 anonim válasza:
Nekem bejön, jobban mint a vékonyak. De kérdés hogy mi a telt szerinted?
19/26 anonim válasza:
Ilyen vagyok, bár nem hiszem, hogy ez bármit is számítana.
20/26 anonim válasza:
16: nyilván egy 165 centis 65 kg lány nem dagadt de nem vékony. Tehát telt. A telt alatt én nem a dagadtat értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!