Vannak olyan pasik akik szeretik a telt lányokat?
Figyelt kérdés
Hiába keresek nem találok olyan férfit aki szereti a teltebb lányokat.Merre felé keresgéljek? 20L2020. febr. 1. 16:19
1/26 anonim válasza:
Definiáld a teltséget. Attól függ.
2/26 anonim válasza:
Persze, vannak ilyen perverzióval rendelkező férfiak (feeder vagy micsoda), kérdés persze, hogy mennyien.
3/26 anonim válasza:
Mondd csak, te szemellenzővel közlekedsz az utcán? Kétlem, hogy soha nem láttál volna kövér csajt kapcsolatban. Strandon is eléggé látványos jelenség.
4/26 anonim válasza:
Van, a hasonló döngő léptű fiúk
5/26 anonim válasza:
Nincsenek. Mindenkinek vagy 50 kg alatt van a csaja, vagy inkább nem csajozik és szaporodik.
6/26 anonim válasza:
Norbi wants to know your location
7/26 anonim válasza:
Vannak hidd el. Világ életemben nagy darab voltam, persze ne úgy képzeld el mint az élet 250 kiló felett műsorban szereplők. A párom kifejezetten a telt nőket kedveli és ő nem döngő léptű férfi. Tizenévesen is volt több barátom és később is volt több jelentkező is. Esetleg valami társkeresőn próbálkozz, legalábbis én nem tudom elképzelni magamról, hogy elinduljak ismerkedni.
8/26 anonim válasza:
Attól függ mit nevezünk teltebb lányoknak. Én például biztos hogy sokkal jobban megnézek egy átlagostól valamivel teltebb lányt mint egy anorexiást. A dagadt kövérség viszont már nem egyenlő a teltebb kifejezéssel.
9/26 anonim válasza:
Persze. Mondjuk nem mindegy, hogy a telt alatt azt értjük, hogy 165 centihez 70 kiló vagy vagy 100. Utóbbi szerintem túlmutat a telt kategórián.
10/26 anonim válasza:
Mutass képet magadról, lehet arc nélkülit is.
Akkor jobban meglehetne mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!