Mért van az, hogy ha valaki a vékony lányokat cikizi azt senki nem tartja akkora bunkóságnak, mint azt, ha valaki a molett lányokat cikizi?
Figyelt kérdés
Nyilván túlzás a mindenki, de nekem nagyon szembe tünő, hogy például Facebook-on is van egy oldal (nem írom le a nevét de szerintem többen tudják mire gondolok) ahol igazán szépen fényezik a duci lányokat, ami szép és jó de emelett rengeteget szidják a vékony lányokat. Nekem személy szerint ez az oldal vett is az önbizalmamból. Azt gondolom, hogy ha ez megjelenne egy oldalon fordítva akkor az már botrányos kategória lenne.2018. aug. 10. 23:22
1/13 anonim válasza:
Facebookon önbizalmat osztanak és vesznek???
Nemtudtam!
2/13 anonim válasza:
Azért ne azt az oldalt vedd alapul. :)
A betegesen sovány lányokat kedvelők oldalán ugyanígy cikizik már az átlagos lányokat is, hát még a soványakat.
Én mondjuk mindkettőre azt mondom, hogy túlzás. Oké, az egészségtelenül durva végletek nekem se tetszenek, de most mi a fenéért kell emiatt leszólni valakit? Ha nem tetszik, nem tetszik. Másnak meg lehet, hogy ő az álomnő. Ennyi.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem ugyanakkora parasztsag, mint a kovereket cikizni. En nem vagyok egy vekony tipus ( inkabb ilyen seg_ges/ cicis kardashianos” alkat) , viszont nem ertem a nagy plus size maniat sem... igazabol se sztarolni, se cikizni nem kene egyiket sem.
4/13 anonim válasza:
Erről nemrég volt tweet, amit ráadásul vékony lány írt ki, hogy a kettő nem ugyanaz. Pl. ruhaboltban fogsz találni magadra ruhát, tudják, hogy létezik a méreted, a mai szépségideál vékony, mindenki vékony akar lenni. Senki nem azért cikizi a kövéreket, mert titokban arra vágyik, hogy dagadt legyen.
5/13 anonim válasza:
Azért szerintem, a molett, elhízott lányok, arányaiban, legalább annyit kapnak, mint a vekonyak, vagy inkább többet.
6/13 anonim válasza:
Talán inkább a jelenséggel van sokaknak baja. Azzal, hogy sokszor a "zörgő csontú" nőket idealizálják.
8/13 anonim válasza:
Nicki Minaj Anacondajában is azt mondja hogy “fuck the skinny bitches”.
Így van, mindenki hízzon el, és legyen egészségtelen! Akárki akármit mond, egy NEM TÚL vékony testalkat az egészséges.
9/13 anonim válasza:
És mi változott Nicki Minaj-tól? A filmek, reklámok, magazinok tele lettek kövér emberekkel?
10/13 anonim válasza:
#9 a Kardashianok a legnagyobb influencerek jelenleg. És rengetegen töltetik fel a seggüket, ami még veszélyes is. Van egy brit reggeli show ami szokott ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!