Mért van az, hogy ha valaki a vékony lányokat cikizi azt senki nem tartja akkora bunkóságnak, mint azt, ha valaki a molett lányokat cikizi?
Figyelt kérdés
Nyilván túlzás a mindenki, de nekem nagyon szembe tünő, hogy például Facebook-on is van egy oldal (nem írom le a nevét de szerintem többen tudják mire gondolok) ahol igazán szépen fényezik a duci lányokat, ami szép és jó de emelett rengeteget szidják a vékony lányokat. Nekem személy szerint ez az oldal vett is az önbizalmamból. Azt gondolom, hogy ha ez megjelenne egy oldalon fordítva akkor az már botrányos kategória lenne.2018. aug. 10. 23:22
11/13 anonim válasza:
Normális, értelmes, felnőtt ember nem cikiz másokat. Egyébként ennyi erővel szinte mindenkin lenne cikiznivaló. Van, akinek elállnak a fülei, van, aki kancsal, össze-vissza állnak a fogai stb. Mindenkin lehetne fogàst taláni, de ezt a normális emberek az általános iskola után kinövik.
12/13 anonim válasza:
A vékony lányok még most is sok követővel rendelkeznek, a molett lányok szeretete, bár egyre gyakoribb, még mindig nem tömegízlés.
13/13 anonim válasza:
A Kardashian-ék mind vékonyak. A fenekük nagy, de attól még soványak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!