Az normális viselkedés, hogy a barátnőm férjhez ment, gyereket szült, és engem meg elhanyagol?
Figyelt kérdés
25 éves nők vagyunk mind a ketten, de mióta családja van, rám már semmi ideje nincs,és rosszul esik. Minden barátság tönkremegy,miután az egyik félnek családja lett?2020. jan. 29. 20:50
11/17 anonim válasza:
Nullázgassatok csak sértetten, beszűkült ősanyák...ez az egy szórakozásotok van.
12/17 anonim válasza:
Én is szt gondolom, hogy akkor sem válhat egyoldalúvá a barátság, ha az egyiknek gyereke születik. Nyilván megértő vagyok, meg minden, de amint azt látom, hogy én már nem érdeklem, akkor nem gondolom, hogy fenn kellene tartani a kapcsolatot. Szerencsére azért a legtöbbször csak a kezdeti időben tűnnek el, az meg érthető.
13/17 anonim válasza:
“ Nullázgassatok csak sértetten, beszűkült ősanyák...ez az egy szórakozásotok van”
Annyit vernyákoltál, hogy én is nyomtam rá három pirosat.
15/17 anonim válasza:
Vannak már gyerekeim,így nagyjából el tudom képzelni,hogy a barátnőd miért nem keres. Az első időszakban fontos az anyukànak,hogy a gyermeke minden pillanatát élvezhesse,plussz neki is tanulnia kell azt,hogy a babának mi a jó. Gondolok itt az etetésre, pelus cserére,altatásban stb.. Ezek a dolgok minden babánál máskêpp működnek. Ilyenkor az anya örül,ha épp nem felejtett el valami fontos tennivalók a ház körül. Neki a legkevésbê az jár a fejében,hogy mikor tud barátnőzni. Persze egy kicsit később mikor már meg van a napi rutin,akkor már lenne ideje. És ezt az időszakot nem bírják kivárni a gyerektelen barátnők. Mire az anyuka picit fellélegezhetne,mert mondjuk akkora a baba,hogy a nagyszülők is el tudná pár órára,vagy egy estére vállalni,addigra már mindenki lekopik. Első gyermekemnél olyan barátnőm volt,aki a kórház után mindennap jött hozzám,és míg a pici aludt,mi jókat dumcsiztunk. És amit nagyon becsülöm benne,az az,hogy mindig alkalmazkodott a gyerekhez. Pl tudta,mikor viszem a gyereket levegőzni,és akkor ő is úgy készült. Persze egy pár hónapos csecsemő nem azzal foglalkozott,hogy mi most épp fagyizunk,vagy pizzázunk,de együtt voltunk addig is. Sajnos a másodiknál már tőlem várták volna el,hogy rugalmas legyek. Ezt nem tudtam,és nem is akartam megtenni. Mindig azt néztem,hogy a gyereknek mi a jó. Így az a társaság el ismarad
16/17 anonim válasza:
Pár hónapos babás újanyuka vagyok. Nekem sokat segít a férjem amiben tud így NINCS olyan, higy egy nap nincs pár percem a barátaimra hogy visszaírjak. Barátnőimmel megbeszélem eljönnek együtt sétáltatunk vagy a lakásban dumcsizunk amíg alszik a baba. Én se bírom ha valaki felszívódik csak mert családja lett. Kérdező ha nem reagál nem tudsz mit tenni, te már mindent megtettél. Ha szerencséd van újra megkeres ha van ideje...
17/17 anonim válasza:
Távol áll tőlem az ősanyaság, kifejezetten a hátam közepére kívánom a gyerekeket, de ettől még nem értem, mi olyan érthetetlen azon, hogy egy kisbaba sok időt igényel, ami mellett nincs idő barinőzni meg lazulgatni, legalábbis az első pár évben.
(Egyebek mellett pont ez az egyik oka annak, hogy nem akarok gyereket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!