Pofátlanság lenne ha megérném erre a nászútjukon?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmnek most lesz a nászútja és pont oda mennek pár napra ahol egy nagyon különleges szelencét árulnak. Kb 10 perc gyalog. Megkérhetem hogy hozza el nekem vagy illetlenség épp most? Én sajnos nem tudok érte menni.2020. jan. 15. 08:09
11/16 anonim válasza:
Én is amellett vagyok,hogy csak akkor,ha arra járnak. De ha nem terveznek kimenni oda,akkor hadd foglalkozzanak csak magukkal. Nekik se biztos,hogy ezután sűrűn lesz ilyenre lehetőségük.
12/16 anonim válasza:
Kérdezd meg, a reakciójából úgyis kiderül. Én pl simán elmennék ért ha ilyen fontos lenne a barátnőmnek.
13/16 A kérdező kommentje:
#12 De aranyos vagy :)
Megkérdeztem és felháborodot..
2020. jan. 15. 13:13
14/16 anonim válasza:
Tehát akkor nemet mondott? Szerintem ez tök normális kérés volt, nyilván nem csak ba..ni fognak napokig, gondolom be is járják a környéket és messzebb is mennek, mint 10 perc séta. Én is simán teljesítettem volna egy ilyen kérést.
15/16 A kérdező kommentje:
Most megnyugattatok, hogy nem vagyok egy paraszt hogy ilyet kérnék.
Neki ez nem tetszett, de várható volt a reakciója, mar történt hasonló hogy megkértem valamire. Mindegy, mindenki más, tudom, hogy utálatból ilyen csak egyszerűen ő ezt így fogta fel. Köszi hogy válaszoltatok!
2020. jan. 15. 15:06
16/16 A kérdező kommentje:
*nem utálatból
2020. jan. 15. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!