Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Pofátlanság lenne ha megérném...

Pofátlanság lenne ha megérném erre a nászútjukon?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmnek most lesz a nászútja és pont oda mennek pár napra ahol egy nagyon különleges szelencét árulnak. Kb 10 perc gyalog. Megkérhetem hogy hozza el nekem vagy illetlenség épp most? Én sajnos nem tudok érte menni.
2020. jan. 15. 08:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy , ilyenkor mindenkinek segít az ember, akár kert ásásban is.
2020. jan. 15. 08:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnöd, gondolom nem 1 éjszakát lesznek ott és csak kufircolnak.

Ha ott töltenek több napot akkor gondolom bejárják a környéket, és nem lesz gond neki 10 percet sétálnia...

2020. jan. 15. 08:14
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha nagyon muszáj, kérd meg, HA ARRA JÁR, akkor vegyen neked. Így más, mintha feladatot adnál neki. Amúgy szerintem illetlenség.
2020. jan. 15. 08:30
 4/16 anonymousreview60 ***** válasza:
21%
Ne! A nászútján az ember csak saját magával és a párjával foglalkozzon! Rendeld meg neten!
2020. jan. 15. 08:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen persze, ilyenkor az ember magával foglalkozzon, de tekintettel arra, hogy erre máskor sose lesz lehetőségem? Magánszemély árulja, nem postáz.
2020. jan. 15. 08:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Bármikor megveheti más is, sose láttam ilyet máshol tehát így kérdezném...
2020. jan. 15. 09:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátomék Belgiumban is voltak a nászút során. Simán megkértem, hogy ha lesz egy kis ideje és talál X meg y sört akkor hozzon már belőle.
2020. jan. 15. 10:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondd úgy, hogy "ha arrafelé sétáltok". :D

Gondolom, bejárják a helyszínt, és ha pont a bolt előtt mennek el, akkor miért ne térhetnének be 2 percre?

2020. jan. 15. 10:05
 9/16 A kérdező kommentje:
Na de akkor végül is nem lenne vészes a kérésem, nem?
2020. jan. 15. 10:06
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

1. Ha arra járnak esetleg, akkor vegyen egyet. Ha útba esik, ha nem kitérő. Ha nem mennek arra, akkor nem baj, így jártál. Így elmegy, így szépen megkérheted.

2. Megkéred, hogy menjen oda azzal a céllal, hogy neked vásároljon az ő nászútja alatt. Ez gáz.

"Tekintettel arra", hogy nincs rá lehetőséged. Szerintem nem kell tekintettel lenniük rád az ő nászútjuk alatt. Nem az életed múlik rajta.

2020. jan. 15. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!