Szerintetek pofátlanság lenne ezek után ráírni?
Figyelt kérdés
Szereztem az interneten egy barátot, akivel nagyon jól megértettük egymást, mert hasonló problémáink voltak. Pár hónapot beszélgettünk, azonban egy idő után úgy éreztem, hogy már nagyon unalmasak a beszélgetések, már nem tudunk semmi értelmeset írni egymásnak. Ezt elmondtam neki, és rögtön letiltott a közössgi oldalon, ahol beszélgettünk. Azóta eltelt pár hónap, és az utóbbi időben megnyitottam a beszélgetésünket párszor, és láttam, hogy levett a tiltólistáról. Majd ismét letiltott, de most megint törölte a tiltást. Biztosan nem felejtett el, ha ezt csinálta, talán arra várt, hog írjak neki... De most mégis elég pofátlannak érezném, ha megpróbálnék újra beszélgetni vele, hiszen eléggé bunkó voltam. Kerek perec az arcába vágtam, hogy meguntam. Szerintetek megpróbáljak neki írni, vagy hagyjam az egészet, mert ezt már nagyon elcsesztem?2018. júl. 9. 20:53
1/3 anonim válasza:
Egy próbát megér. Legalább nem ezen kattogsz majd továbbra is.
2/3 anonim válasza:
Akkor, ha fontos számodra, hiányzik neked, és - tényleg - szeretnél vele lenni, és megváltozott az eddigi véleményed, abban az esetben határozottan érdemes. Ha viszont továbbra is bizonytalan vagy, akkor ne okozz neki mégtöbb fájdalmat, illetve ne sodord magad még több kétely közé.
Szóval először is mindenképp tisztázd le magadban, hogy miért is szeretnéd megkeresni őt, illetve, hogy milyen volt a kapcsolatotok az eddigiekben: meddig volt jó, hol romlott el; és hogy hogyan szeretnéd helyrehozni / kiküszöbölni a problémákat.
Egyébként maga a ráírás nem hiszem, hogy nagyobb pofátlanság lenne, mint hogy szó nélkül letiltott téged, és meg sem hallgatott / esélyt sem adott arra, hogy megbeszéljétek a problémákat. Együtt. Közösen.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy mégsem írok rá. Valójában nem is ő hiányzik, csak valakivel beszélgetni szerettem volna. Nem akarok önző lenni és ismét megbántani, mert ha írnék neki, nagy lenne az esélye, hogy a beszélgetéseket ugyanúgy unalmasnak érezném.
2018. júl. 9. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!