Nagy szemétség szerintetek amit csinálok? Vagy megérdemli? 18/f
Van egy barátom, vagyis inkább haverom. Nála én mindig csak a második voltam, ha a legtöbb barátjával nem tudott semmi programot össze hozni, akkor jött utánam mindig mint valami végső lehetőség (volt, hogy pl a haverjai péntek este nem akartak sehova menni, akkor hívott fel engem hogy menjünk el valahova, unatkozik... Szóval csak azért hívott mert más már nem volt...).
Most fordított a helyzet, a legjobb barátjával össze balhéztak, és ez végett nem is járhat ki azzal a 5 fős bandával, nem lássák őt szívesen.
Most én kötsögösködök vele, folyton futkos utánam mint egy kiskutya, eljátsza mintha olyan jó barátok lennénk... De lepattintom őt, általában ő is ezt csinálta velem ha épp a rendes barátaival ment valahova.
Amúgy minthogy jól el szoktunk lenni, ha ketten megyünk valahova, de valamiért semmi kedvem hozzá, már csak azért sem mert én mindig csak akkor jöttem képbe ha más már nem volt neki....
Nagyon gáz.
Ha te nem tartottad őt jó barátnak, mert nem hívott a társaságával téged, ha úgy érzed, hogy te csak második voltál, akkor mégis miért találkoztál vele? Te sem vagy jobb, mint ő. Nyilván azért találkoztál te is vele, mert neked sem volt más. Szóval ugyanolyanok vagytok :D
Most meg direkt nem találkozol vele, amikor leírod, hogy egyébként tök jól elvagytok együtt :D
Döntsd el, mit szeretnél. Ez tényleg ovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!