Szemétség a barátjának maradni valakinek, aki többet érzez irántunk, és ezt tudjuk?
ne már, csóró szerencsétlen, elég baja hogy belédzúgott, ne dobd ki még pluszba.
fel tudom dolgozni hogy a legjobb barátom nem lányként szeret, de nem bírnám el, ha elveszíteném az én hlye hibámból, hogy beleszerettem. nem bírom. mellette akarok maradni, az meg, hogy hogyan és miként, le van sz...
“mintha semmi sem történt volna”
Miért, mi történt amúgy köztetek?
Vagy csak egyszerūen közöld vele, hogy részedrōl ez nem lehet több barátságnál. Ezt ō majd úgy kezeli, ahogy ō akarja, ha nem szeretné így folytatni a barátságot, akkor abbamarad.
A legtöbb esetben érthetō módon arra számít az ember, hogy vége lesz a barátságnak, mert a szerelmes fél nem akarja folytatni.
Kérdés az, hogy hogyan viszonyul hozzád ez a barátod? Éreztetni szokta veled, hogy beléd zúgott?
Pl. Nekem volt olyan barátom, akivel azért szakítottuk meg a kapcsolatot, mert kétértelmūen viselkedett, azt mondta, hogy csak barátkozni akar, máskor meg úgy kezelt, mintha többrōl lenne szó, pl. elhívott olyan eseményre, ami szerelmes pároknak van. Ilyenkor érthetō, hogy nem akarok “barátkozni” vele, meg ō sem tudja igazán, hogy mi a fenét akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!