Cseszett már a legjobb barátotok ki veletek? Mivel?
Gyrekkoromban volt egy "barátnőm", aki mindig csak kihasznált és a végén odáig fajult a dolog, hogy nemcsak lopott tőlem, hanem azt is megpróbálta rám kenni, amikor másoktól lopott.
Később akit tényleg legjobb barátnőmnek tartottam, azt csinálta hogy elmentünk albérletet nézni (ugyanoda mentünk egyetemre és ő ragaszkodott hozzá jobban, hogy együtt lakjunk) de mindenre volt valami kifogása és nem akarta lefoglalni egyiket sem. Közben vészesen fogyott az idő, aztán benyögte hogy ja amúgy neki van hol laknia, az egyik rokonánál amíg elbírálják a várólistát a koliban. Nem bírt volna szólni, pedig egymagamban már rég találtam volna szobát. Végül felvettek koliba várólistáról de ez a tüske azért bennem maradt. Utána még egy ideig barátok voltunk de egy másik dolog miatt végül ez is megszakadt.
16 évesen, tudta mennyire odavagyok valakiért, àltalam ismerte meg, erre sutyiban alá feküdt, utána eljött hozzám és fél óràn át a barátságról dumàlt, meg hogy mennyire nem ér annyit egy pasi sem, hogy ezt feldobjuk érte, aztán mosolyogva előállt a dologgal... Persze mikor 2 hét után szakítottak még nekem kellett volna hálásnak lenni, mert tuti csak meg akart volna--
Szerencsére nem vagyok megbocsájtó típus, úgyhogy 16 éve nem beszéltünk 😊
Sok """legjobb""" barattal jartam mar meg.
Volt aki csak ugy eltunt, csak mert mashol tanultunk tovabb.
Volt aki allandoan hazudozott aztan osszeszurte a levet az elso baratommal aki addigra mar ex volt, de tudta a csaj, hogy sokat jelentett nekem megis viszketett a pinaja ra.
A kedvencem megis az a lany volt aki mesterien manipulalt engem. Kellett neki egy srac.... tudta, hogy en alakuloban vagyok vele igy ossze baratkozott velem (kesobb el is hencegett ezzel mindenkinek milyen ugyesen kihasznalt) folyamatosan kavarta a dolgokat hogy ossze vesszunk, egymas ellen terelt minket. Vegul, a srac meghuzta. Ebbol en akkor annyit erzekeltem, hogy penteken meg igy szerelmes vagyok beled ugy szerelmes szombaton meg mar a csajszinal aludt. Nem voltam halalosan bele esve a sracba, de azert eleg rosszul esett. Persze ket het utan szakitottak, es a srac azota is azt mondja buta is meg konnyu veru is az ex legjobb baratnom de hat ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!