Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rosszul esik, hogy a barátnőm...

Rosszul esik, hogy a barátnőm mindig elfelejti amiket mondok neki. Próbáljam megemlíteni?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs munkája (pont tegnap volt interjún, sokat idegeskedett emiatt), sok a családi gond náluk a tesói miatt. Ezeket meg is értem, meg folyton ez a téma. Múltkor egy napot szabin voltam, mondtam is neki. Erre aznap kérdezi, hogy sok a munka? Most ugyanez. Tegnap volt az utolsó munkanapom. Kérdezi mikor dolgozok majd újra. Írom neki, hogy majd csak januárban. Erre ma kérdezi, hogy akkor péntek majd munkanap és megyek dolgozni? Tudom nem nagy dolgok ezeket, de nem tudom megérteni, hogy velem kapcsolatban hogy nem lehet semmit megjegyezni. Sok ilyen dolog van még, hosszú lenne felsorolni, ezeket csak kiragadtam. Mindig csak a hugát, öccsét magyarázza meg hogy sok a veszekedés stb. Munkaidőben is regényeket ír nekem ezekről. Sokszor csak nap végén tudok válaszolni. Olyankor írja, hogy bocsi hogy folyton csak panaszkodik. Nem gond, de én magamról meg semmit nem tudok ezek miatt mondani :( Bár úgysem jegyzi meg hiába próbálkozok.

Említsem meg neki szerintetek?

Az a baj egy másik barátnőm ugyanilyen volt. És megszakadt vele a kapcsolat :( Nem szeretném, hogy most is ez legyen.

25N

2019. dec. 20. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
"Nem szeretném, hogy most is ez legyen." - Pedig abból amit leírtál nagyon úgy tűnik, hogy neked fontosabb ő, mint te neki. Nem egészséges az ilyen barátság, ahol az egyik fél látványosan kevesebb energiát fektet a barátságba, mint a másik fél.
2019. dec. 20. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem védeni akarom, de én is ilyen vagyok. Imádom a férjemet, szeretem az anyukámat, mégsem emlékszem soha, hogy miket mondtak. Tök gáz, tudom. De nem azért van, mert nem szeretem őket!
2019. dec. 20. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is pont emiatt érzem vacakul magam egy csomószor. Szeretem a párom és eskü figyelek arra, amit mond, mégis van, hogy kiesnek dolgok és tök ciki, hogy rákérdezek valamire, amit előtte pár nappal pont mondott, hogy másik nap van vagy ilyesmi. Szerencsére nem haragszik rám emiatt, csak nekem ciki.
2019. dec. 20. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Most is és a másik barátnőmnél is úgy voltam, hogy nekem (szerencsére!) nincsenek nagy problémáim, amiről panaszkodhatnék. Van munkám, kapcsolatom, a családom is szuper. Úgyhogy ha nekik nagyobb problémáik vannak, meghallgattam, biztattam őket stb. Persze néha vannak gondjaim nekem is, de nincs kinek elmondani. Megoldom magamnak aztán megy minden tovább. Ez már kezd rosszul esni, hogy kisebb dolgokat sem jegyez meg velem kapcsolatban. Én meg számon tartom mikor van interjúja, kivel mikor találkozik, mit csinál stb. Nem azért mert kötelező vagy valaki elvárja hanem mert ilyen vagyok.
2019. dec. 20. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

lehet ilyen tipus aki jól elvan a saját világában a saját dolgaival (gondjaival), lehet csak ennyit tud rád szánni amennyit

ha ez zavar - engem is zavarna - akkor lehet érdemes nézelődni másfelé mert ez mindig így lesz

2019. dec. 20. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezért gondoltam, hogy meg kéne említeni neki, mert nem akarom elveszíteni emiatt. A másik barátnőmnek is mindig ott voltam minden helyzetben, majd én hamarabb kaptam állást, mint ő és ezért megszakította velem a kapcsolatot. Komolyan nem értem az embereket. :( Vagy nincs is már igaz barátság? Mindenki csak magával van elfoglalva?
2019. dec. 20. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!