Miért nem köszöntött fel egyikőjük sem?
Velem együtt 9-en vagyunk a baráti társaságban, már több, mint egy évre nyúlik vissza az ismeretségünk.
Tegnap volt a születésnapom, senki, de SENKI nem írt közülük. Nagyon-nagyon csalódott voltam, hősiesen bevallom, kicsit el is pityeredtem emiatt. Próbáltam optimista maradni, gondoltam, ma biztosan mindenki meg fog köszönteni, csak valami közbejött nekik. Egész nap remegve néztem a telefonom, percenként frissítettem újra a Facebook-ot, vártam a hívást. Szerintem nem is kell ecsetelnem, hogy senki, egyetlen szaros szót nem tudott írni nekem.
Kérdem én, jól vontam-e le a konklúziókat, hogy engem ennyire nem kedvelnek, ennyire nem vagyok szívesen látott tagja a csoportnak? Van-e így jövője ennek az egész ""barátságnak"" vagy szakítsam meg velük a kapcsolatot?
Én a facebookról levettem direkt a szülinapomat így már csak 1 ember szokott felköszönteni nyilván. Én személy szerint senki szülinapját nem jegyzem meg tesómékét se.
Tehát vannak ilyen emberek akik csak nem figyelik. De ha 9 en sem az már sok. Valószínűleg valakinek eszébe se jutott, és nem jelezte neki senki, hogy nehogy elfelejtse. Tehát nem rossz szándékból felejtette el. Valakit meg lehet nem érdekelte de nem hiszem, hogy mind a 9 ember azért nem köszöntöt fel mert leszart csak nem foglalkoznak annyira ilyenekkel, hogy figyeljék. Legalábbis remélem így van.
Lehet majd a napokban akarnak közösen egyszerre személyesen felköszönteni. Idősebb korban ez a jellemzőbb hányévesek vagytok?
Engem pl az ismerőseim akik idősebbek sose szoktak felköszönteni csak személyesen.
a szulinapom elott en is vartam, hogy legalabb egy paran felkoszontenek. 2 legjobb baratnom van, ok tudjak mikor van a szulinapom, aznap egyutt is voltam veluk, ok felkoszontottek. (rajtuk kivul +1 ember, akivel pont a szulinapom elotti nap voltunk egyutt es random megkerdezte, kinek mikor van, igy o pont most megtudta es felkoszontott, de jovore mar 100% h elfelejti. rajtuk kivul senki, egyetlen egy ember se koszontott fel. es igen, aterzem, hogy mennyire szar erzes, amikor szulinapod van es latod a kozossegiken hogy masoknak milyen litaniat irnak a barataik, de neked senki nem irt olyat. mennyi ciki kepet tesznek fel, egyutt toltott emlekeket, stb, de neked senki nem tesz fel egyet se.
a baratnoim legalabb egyutt voltak velem, igy toluk nem vartam el ilyesmit, ezt mi igy szoktuk, de innen is latszik, hogy ha nincs kiirva a facebookra vagy instara a profilodra, capslockal, hogy mikor szulettel, senkit nem erdekel es senki nem fogja tudni, max az anyad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!